Electrica Anunta Oficial IMPORTANTE Schimbari pentru Facturile Clientilor Romani

Electrica a decis sa-i anunte in mod oficial pe clientii din Romania in legatura cu o serie de schimbari foarte importante pentru facturile emise.

electrica facturi 2024

Electrica, unul dintre principalii furnizori de energie de care depind clienti din aproape jumatate de tara, a decis sa anunte in mod oficial faptul ca o serie de schimbari importante au fost realizate pentru facturile pe care le primesc in fiecare luna romanii, astfel incat sa stim la ce sa ne asteptam cand ele vor veni.

Electrica a creat o pagina speciala pe website-ul sau in care vorbeste despre aceste modificari pentru facturi, unele dintre ele avand legatura si cu sistemul eFactura, pe care cei de la ANAF l-au impus incepand cu 1 ianuarie 2024, astfel ca e important sa stiti inclusiv acest lucru, daca va intereseaza modificarile.

Electrica Anunta Oficial IMPORTANTE Schimbari pentru Facturile Clientilor Romani

Structura facturilor emise de catre Electrica Romania a fost modificata ca parte a unor lucrari la sistemele informatice ale companiei, astfel ca unele date vor aparea diferit pe aceste facturi si e important sa stiti cum anume devin vizibile ceste informatii, pentru a putea citi facturile cat mai usor.

Electrica Romania explica pe website-ul sau doate aceste modificari, astfel ca oricine poate sa vada in detaliu noutatile importante care sunt disponibile ca parte a acestor modificari facute in sistemele companiei, dar nu este exclus ca in viitor sa mai fie facute si altele, asa ca e bine sa aveti in vedere aceste lucruri.

Odată cu finalizarea optimizărilor complexe ale sistemelor noastre informatice, am implementat o serie de modificări ce vizează gestionarea relației tale cu Electrica Furnizare. Schimbările au în vedere structura facturilor de energie electrică/gaze naturale, noi elemente de identificare alocate clienților, precum și modul de realizare a plăților.