DIGI RCS & RDS: Oficiala Instiintarea foarte IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI RCS & RDS a publicat o instiintare oficiala foarte importanta pentru milioane de clienti din Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea.

DIGI RCS & RDS presiune

DIGI RCS & RDS aduce clienților o oportunitate unică de a se bucura de tehnologia de ultimă oră cu o ofertă de nerefuzat: noul Samsung Galaxy S24 poate fi al tău prin portarea la DIGI! Acesta este momentul perfect pentru upgrade-ul pe care l-ai așteptat, cu condiții de plată flexibile și un abonament la un preț special.

DIGI RCS & RDS iti da ocazia, la portare, nu doar să te bucuri de ultimele inovații tehnologice, dar și de economii semnificative. Noul Samsung Galaxy S24, un vârf de gamă în materie de smartphone-uri, este disponibil acum cu opțiuni de plată adaptate nevoilor tale: alege să-l achiziționezi în 12 sau 24 de rate, fără a simți povara unei investiții inițiale mari.

DIGI RCS & RDS: Oficiala Instiintarea foarte IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI RCS & RDS are in cadrul ofertei sale:

  • Samsung Galaxy S24 la un preț total de 4499 lei. Cu un avans de 2199 lei, poți opta pentru 12 rate lunare de 191 lei. Alternativ, pentru cei care preferă rate mai multe și mai mici, oferta de 24 de rate, disponibilă exclusiv în magazine, vine fără avans, cu rate de doar 187,5 lei.
  • Samsung Galaxy S24 Plus și Samsung Galaxy S24 Ultra sunt, de asemenea, disponibile în condiții avantajoase, oferind o gamă largă de opțiuni pentru toate preferințele și bugetele.

DIGI RCS & RDS merge și mai departe în a-și răsplăti clienții: alături de noul tău Samsung Galaxy S24, te poți bucura de Abonamentul Nelimitat DIGI la un preț special de doar 2,5 euro pe lună timp de 6 luni. Aceasta este ocazia perfectă de a te bucura de apeluri nelimitate, internet de mare viteză și o multitudine de alte servicii, fără a te îngrijora de costuri suplimentare.

DIGI RCS & RDS iti ofera posibilitatea sa lătești în rate, fără presiunea unei sume forfetare inițiale, sa beneficiezi de prețuri speciale atât pentru dispozitiv, cât și pentru abonament, dar ai deasemenea acces la cele mai recente inovații de pe piață.

Acum este momentul să faci pasul către tehnologia de mâine cu DIGI. Oferta este valabilă online și în magazine, așadar nu rata șansa de a te bucura de cele mai noi smartphone-uri Samsung la condiții avantajoase. Portează-te la DIGI și intră în lumea posibilităților nelimitate!

DIGI RCS & RDS este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații din România, oferind servicii de televiziune prin cablu, internet de mare viteză, telefonie fixă și mobilă, precum și o gamă largă de servicii digitale. Compania este recunoscută pentru inovație, calitatea serviciilor și suportul clientului excelent.