Raiffeisen Bank: Instiintarea de ULTIM MOMENT cu Masura Oficiala care Vizeaza Clientii Romani

Raiffeisen Bank transmite in mod oficial o instiintare de ultim moment cu o masura care vizeaza toti clientii din Romania, iata ce spune banca acum.

Raiffeisen Bank Instiintarea ULTIM MOMENT Masura Oficiala Vizeaza Clientii Romani

Raiffeisen Bank, una dintre principalele banci care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a clientilor din toata tara o instiintare de ultim moment, care ne anunta despre o masura extrem de serioasa. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank vorbesc in mod oficial despre o noua optiune implementata in cadrul aplicatiei Smart Mobile pentru iPhone si Android, ea permitandu-ne sa facem usor economii substantiale in fiecare zi.

Raiffeisen Bank vorbeste despre o functie numita SavingBox, ea oferindu-ne posibilitatea de a seta ca la fiecare tranzactie pe care o facem, o anumita suma de bani sa fie transferata intr-un cont de economii, la care desigur ca avem acces. Functia despre care vorbeste Raiffeisen Bank, este disponibila in aplicatia Smart Mobile pentru iPhone si Android pentru oricine si se activeaza doar in cazul platilor cu cardul, astfel ca este important sa stiti acest lucru.

Raiffeisen Bank: Instiintarea de ULTIM MOMENT cu Masura Oficiala care Vizeaza Clientii Romani

Raiffeisen Bank a implementat aceasta functionalitate la ceva vreme dupa ce alte banci din Romania au implementat functii similare pentru proprii clienti, deci nu vorbim despre ceva ce vine ca vreo premiera pentru Romania. Chiar si asa, multumita acestei functii, foarte multi romani au oportunitatea de a face economii serioase cand fac diverse tipuri de plati, ceva ce desigur ca poate fi benefic pentru a aduna sume serioase de bani de-a lungul timpului, in conturile de economii.

Raiffeisen Bank ofera pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta functionalitate disponibila in cadrul aplicatiei pentru Android si iPhone, asa ca daca vreti sa aflati toate detaliile, este important sa intrati acolo pentru a le vedea. Tot acolo veti afla si cum sunt salvati banii vostri in conturile pe care le aveti la Raiffeisen Bank, sau cum ii puteti folosi pentru diverse alte tipuri de tranzactii care va intereseaza, deci nu raman blocati banii acolo in vreun fel.

Raiffeisen Bank ne permite sa instalam aplicatia Smart Mobile pe iPhone si Android direct din App Store si Google Play Store, fiind indicat sa faceti acest lucru exclusiv din aceste magazine de aplicatii si nu din altele terte, necunoscute.