Kaufland Anunta Provocarea Oficiala pentru Romani, ce da GRATUIT Oamenilor din Tara

Kaufland anunta in mod oficial o provocare foarte importanta pentru Romanii din toata tara, iata si ce da gratuit pentru cei interesati sa profite de ea.

Kaufland Anunta Provocarea Oficiala Romani GRATUIT Oamenilor Tara

Kaufland, de departe cel mai mare lant de supermarket-uri din toata Romania la ora actuala, a decis sa lanseze o noua provocare oficiala pentru milioane de romani din intreaga tara, una care ne aduce si ceva gratuit in acest proces. Vorbim despre o provocare a celor de la Kaufland care are in centru pastrarea traditiilor culinare romanesti, iar asta pentru ca romanilor li se cere sa trimita retete pentru mancare traditionala catre companie, pentru a castiga un voucher de cumparaturi.

Kaufland pune la bataie un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de LEI, iar unul dintre romanii care decid sa-si impartaseasca reteta culinara cu lantul de supermarket-uri, va avea sansa de a castiga premiul pus la bataie, unul interesant. Nu conteaza ce fel de retete traditionale trimiteti catre cei de la Kaufland pentru a participa la acest concurs, iar asta pentru ca toate vor fi inscrise pentru a face parte din aceasta competitie, as aca merita sa o aveti in vedere.

Kaufland Anunta Provocarea Oficiala pentru Romani, ce da GRATUIT Oamenilor din Tara

Kaufland deruleaza aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, in ideea de a descoperi retete culinare traditionale care ar putea sa nu fie chiar atat de cunoscute de catre foarte multa lume, dar care merita sa fie pastrate. Nu este exclus ca unele dintre aceste retete sa fie promovate de catre cei de la Kaufland in cadrul propriului website, pentru a-i invata pe romani cum sa gateasca mancaruri pe care nu le-au gatit, sau despre care poate nici nu au stiut.

Kaufland deruleaza de ceva vreme programe speciale prin intermeidul carora incearca sa prezinte diverse tipuri de retete si mancaruri pentru a continua sa mentina in atentia noastra traditiile romanesti care merita sa fie pastrate. Campania pe care cei de la Kaufland o deruleaza are in centru inclusiv bucatari cu experienta, aleg ceea ce este promovat in randul romanilor din intreaga tara, asa ca merita sa ne uitam cu interes la ceea ce este promovat oficial de companie.

Kaufland deruleaza aceasta campanie in Romania pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca nu trebuie sa ratam aceasta ocazie inainte ca ea sa dispara pentru totdeauna din cadrul ofertelor care exista pentru romani.