Telekom Anunta Oficial Ofera de Primavara pentru Toti Romanii

Telekom Anunta Oficial Ofera de Primavara pentru Toti Romanii

Telekom Romania Mobile lansează, la 1 martie 2024, oferta promoțională de primăvară, care aduce beneficii atractive tuturor categoriilor de clienți.

Astfel, utilizatorii de cartele preplătite beneficiază de internet, minute și SMS-uri naționale nelimitate, începând de la 5 euro credit, în perioada promotiei, tot portofoliul Telekom este acum nelimitat.

Abonații Telekom, noi și existenți, au la dispoziție, nu doar la portare, o gamă largă de telefoane, printre care noile modele 5G Samsung Galaxy A25 și Redmi Note 13, la o rată lunară de numai 5 euro, împreună cu abonamentul Nelimitat 15, încheiat pe 24 de luni.

Clienții business pot contracta soluții personalizate de comunicare și achiziționa telefoane de ultimă generație, printre care noul model Samsung Galaxy S24, inclus în pachet fără plata unui avans, împreună cu abonamentul Business Global 55, încheiat pe 24 de luni.

Nu în ultimul rând, promoția aduce premii săptămânale atractive pentru toți clienții Telekom care utilizează aplicația MyAccount: telefoane Samsung Galaxy S23 și iPhone 14, smartwatch-uri, boxe, vouchere de 100 și 500 de lei la partenerii Telekom sau o lună de acces la VOYO.

Și clienții business vor putea câștiga premii săptămânale în aplicația MyAccount, precum: telefoane iPhone 14, boxe, căști, vouchere la partenerii Telekom sau o lună de acces la VOYO. Oferta promoțională este valabilă între 1 martie și 23 aprilie 2024.