BANCA Transilvania Emite o Informare Oficiala IMPORTANTA privind Clientii si Romania

BANCA Transilvania a emis o informare oficiala foarte importanta, care vizeaza atat clientii, cat si Romania, iata ce spune institutia financiara.

BANCA Transilvania Emite Informare Oficiala IMPORTANTA Clientii Romania

BANCA Transilvania, institutia financiara cea mai mare din Romania si una dintre principalele institutii bancare din Europa, a decis sa emita o informare oficiala foarte importanta, despre care trebuie sa stie foarte multi dintre romani. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania anunta ca in cursul anului 2023 au oferit credite in valoare de 23 de miliarde de LEI pentru companii si 10 miliarde de LEI pentru persoane fizice, cifre extrem de impresionante.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca peste 270.000 de credite noi au fost acordate anul trecut in Romania, o cifra care ne arata cat de mare este grupul financiar si ce putere are de fapt in Romania, in momentul de fata. Conform celor de la BANCA Transilvania, institutia financiara a fost cel mai mare patener in programele guvernamentale in 2023, cu o finantare de peste 3.35 miliarde de LEI, o cifra care probabil o pune in topul bancilor din Romania.

BANCA Transilvania Emite o Informare Oficiala IMPORTANTA privind Clientii si Romania

BANCA Transilvania a reusit deasemenea sa atraga 623.000 de clienti noi in 2023, pentru un total de 4.2 milioane, impartirea fiind in 530.000 de persoane fizice si 93.000 de companii, cifre surprinzator de bune pentru banca. Conform celor de la BANCA Transilvania, in ultimii 5 ani institutia financiara si-a dublat activele, creditele si depozitele, asta in timp ce baza de clienti a crescut cu aproape 50%, cifre care arata cat de mare este succesul sau.

BANCA Transilvania a demonstrat in ultimii ani de zile ca este un jucator extrem de puternic in sectorul financiar din Romania, iar toate aceste cifre noi, nu fac altceva decat sa confirme ca succesul poate fi chiar mai mare in viitor. BANCA Transilvania va continua sa incerce sa atraga si mai multi clienti, sa acorde si mai multe credite si sa participe la mai multe programe guvernamentale, astfel ca anul viitor am putea vedea cifre si mai mari de atat.

BANCA Transilvania a avut la finalul anului trecut active de 169.2 miliarde de LEI, adica aproximativ 33 de miliarde de euro, acestea fiind in crestere constanta in ultimii ani si e putin probabil sa se opreasca prea curand.