Kaufland: Hotararea Oficiala de ULTIM MOMENT, Confirmata pentru Romani si Magazine

Kaufland transmite in mod oficial o hotarare de ultim moment pentru milioane de romani din intreaga tara, deciziile luate pentru magazinele romanesti.

Kaufland Hotararea Oficiala ULTIM MOMENT Confirmata Romani Magazine

Kaufland, de departe unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a clientilor sai o decizie foarte importanta cu privire la ofertele disponibile in magazine. Cei de la Kaufland au actualizat promotiile disponibile in cadrul Kaufland Card, astfel ca toti cei care au un asemenea card de fidelitate, se vor bucura de noi produse la preturi preferentiale, chiar daca pentru o perioada limitata de timp.

Kaufland ofera promotiile speciale din cadrul Kaufland Card pentru clientii care vor sa se bucure de produse la preturi mult mai bune decat in mod obisnuit, insa numai daca au facut in prealabil acest card de fidelitate, care trebuie folosit la achizitie. Cei care au un Kaufland Card facut in prealabil la Kaufland, stiu deja ca promotiile speciale disponibile pentru el sunt oferite atat in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, cat si in cadrul website-ului pe care-l are compania.

Kaufland: Hotararea Oficiala de ULTIM MOMENT, Confirmata pentru Romani si Magazine

Kaufland detaliaza in aceste doua medii toate ofertele speciale disponibile pentru perioade limitate de timp, incluzand si preturile la care putem cumpara totul din oricare dintre magazinele sale, in perioada in care promotiile sunt valabile. Kaufland Card nu aduce doar reduceri standard pentru clientii din Romania, ci si cupoane cu oferte personalizate, in baza a ceea ce cumparam in mod obisnuit din magazine, astfel ca utilizarea sa merita avuta in vedere.

Kaufland a avut la un moment dat inclusiv campanii speciale in care oferea gratuit un produs, daca achizitionam un altul identic dintr-o oferta, iar totul era oferit doar cu Kaufland Card, asa ca e important sa retineti ca utilizarea sa aduce beneficii mari. Pentru a va face un Kaufland Card, trebuie sa mergeti in oricare dintre magazinele Kaufland, la ghiseul pentru relatii cu clientii, iar acolo un angajat al lantului de hypermarket-uri va va ajuta sa faceti un asemenea card.

Kaufland ofera si o aplicatie speciala pentru iPhone si Android, in care putem sa conectam acest card de fidelitate, el trebuind sa fie scanat in mod obligatoriu la casele de marcat, pentru a benfeicia de ofertele existente.