LIDL Romania: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

LIDL Romania a facut o serie de anunturi oficiale de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce dezvaluie compania pentru noi acum.

LIDL Romania Anunturile Oficiale ULTIM MOMENT Clientii Romania

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, a decis sa aduca in atentia romanilor din toate colturile tarii, o hotarare cu o decizie prin care ofera gratuit premii pentru fidelitate. Cei de la LIDL Romania au hotarat ca este momentul sa ne ajute sa ne bucuram de o serie de premii speciale, legate de produsele Sol Y Mar, pe care le are la vanzare in locatiile din toata tara, totul pentru o perioada limitata de timp.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca, daca alegem sa cumparam produse din oricare dintre magazine sale, in valoare de minim 60 de LEI, si includem unul de la Sol Y Mar printre ele, atunci avem sansa de a participa la campanie. Este obligatoriu sa indeplinim aceasta cerinta principala, pe care LIDL Romania o impune in mod oficial, iar asta pentru ca in lipsa ei nu vom putea participa la promotia care se desfasoara in toate magazinele din tara.

LIDL Romania: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

LIDL Romania spune ca ofera gratuit in cadrul acestei campanii, un robot de bucatarie SMEG, 5 mini fierbatoare electrice SMG, dar si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 de LEI fiecare, asa ca merita sa participam la promotie. Daca indepliniti cerintele mentionate anterior, atunci LIDL Romania ne spune ca trebuie deasemenea sa ne inscriem in website-ul sau pentru a beneficia de ofertele care sunt disponibile chiar acum pentru noi toti in Romania.

LIDL Romania nu are vreo restrictie in ceea ce priveste tipul de produs de la Sol Y Mar pe care trebuie sa il cumparam, astfel ca putem alege orice din oferta sa, atat timp cat ajungem sa indeplinim celelalte cerinte importante. Puteti vedea si in imaginea de mai sus ce promite LIDL Romania pentru noi la ora actuala, vestile fiind unele excelente, iar asta pentru ca merita sa avem in vedere ceea ce listeaza compania in cadrul acestei promotii cu gratuitati.

LIDL Romania mai are in aceasta perioada si alte promotii speciale pe care trebuie sa le avem in vedere, astfel ca nu trebuie decat sa ne uitam cu atentie la toate promotiile care sunt disponibile in mod oficial pentru noi acum.