Informarea ING Romania Oficiala de ULTIM MOMENT cu un Anunt Important pentru Clientii Romani

ING Romania transmite o informare oficiala de ultim moment, cu un anunt important pentru clientii din Romania, iata ce transmite banca acum.

Informarea ING Romania Oficiala ULTIM MOMENT Anunt Important Clientii Romani

ING Romania, institutie financiara cu un numar foarte mare de clienti in toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor clientilor masurile importante, pe care a hotarat sa le puna in aplicare acum. ING Romania a hotarat sa actualizeze aplicatia Home’Bank pentru Android si iPhone, aceasta aducand modificari in baza carora vor fi facute o serie de imbunatatiri in viitor pentru a le oferi clientilor experiente de utilizare mai bune.

ING Romania explica in cadrul actualizarii, doar ca pregateste o serie de imbunatatiri pentru aplciatia Home’Bank dedicata iPhone si Android, fara a oferi detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample, dupa ce ele vor fi integrate. In ciuda acestui lucru, cei de la ING Romania implementeaza in mod obisnuit schimbari importante in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, ele aducand inclusiv functii in premiera pentru platforma de mobile banking.

Informarea ING Romania Oficiala de ULTIM MOMENT cu un Anunt Important pentru Clientii Romani

ING Romania isi actualizeaza des aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android, insa una dintre cel recente face o schimbare din cauza careia accesarea aplicatiei ar putea deveni imposibila, daca nu avem cea mai recenta versiune instalata. Vorbim despre o actualizare lansata in 2024, care aduce schimbari pentru certificatele de securitate pe care ING Romania le foloseste pentru accesul la platformele sale de mobile banking, fiind obligartorie instalarea ei.

ING Romania ofera prin aplicatia Home’Bank posibilitatea de a administra mult mai usor conturile bancare pe care le avem, totul direct de pe iPhone si Android, oriunde ne-am afla in lume, asa ca merita sa o avem instalata in terminale. Aplicatia este folosita de catre un numar foarte mare de clienti ai ING Romania in momentul de fata, asa ca daca nu ati instalat-o, atunci e bine sa va ganditi sa o instalati in terminalele novastre, pentru a va bucura de beneficii.

ING Romania permite instalarea acestei aplicatii in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, astfel ca e important sa o descarcati exclusiv de acolo, daca vreti sa beneficiati de o versiune fara malware, doar de acolo trebuie sa o instalati.