Apple Anunta Data Lansarii iOS 18 pentru iPhone si iPad

Apple Anunta Data Lansarii iOS 18 iPhone iPad

Apple a dezvăluit astăzi planurile pentru Conferința Anuală a Dezvoltatorilor Mondiali (WWDC) din acest an, stabilind un precedent interesant pentru evenimentele tehnologice. WWDC24 va avea loc online în perioada 10-14 iunie 2024, cu o ofertă specială pentru cei care doresc să experimenteze magia Apple de aproape.

Pentru prima dată, dezvoltatorii și studenții vor avea șansa de a celebra împreună în ziua deschiderii la un eveniment special organizat în inima tehnologiei Apple, la Apple Park. Participarea la acest eveniment unic este gratuită pentru toți dezvoltatorii, subliniind angajamentul continuu al Apple de a sprijini și încuraja inovația în rândul comunității sale.

WWDC24 promite să evidențieze ultimele progrese și inovații în iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS și visionOS, oferind dezvoltatorilor o fereastră spre viitorul tehnologiei Apple. În plus, evenimentul va oferi acces exclusiv la experții Apple, dezvăluind noi instrumente, cadre și funcții care să ajute la îmbunătățirea aplicațiilor și jocurilor dezvoltatorilor.

„Suntem atât de încântați să ne conectăm cu dezvoltatorii din întreaga lume pentru o săptămână extraordinară de tehnologie și comunitate la WWDC24”, a declarat Susan Prescott, vicepreședinte al Apple Worldwide Developer Relations. „WWDC este despre împărtășirea de idei noi și furnizarea de instrumente și resurse inovatoare pentru a inspira dezvoltatorii să creeze ceva și mai remarcabil.”

Evenimentul de anul acesta va permite participanților să exploreze cele mai recente software-uri și tehnologii Apple prin discursuri principale și sesiuni video pe parcursul săptămânii, accesibile prin aplicația Apple Developer, site-ul web Apple Developer și YouTube. Se va pune un accent deosebit pe interacțiunea directă cu designerii și inginerii Apple, precum și pe încurajarea legăturilor între membrii comunității de dezvoltatori din întreaga lume.

O experiență în persoană este programată pentru 10 iunie la Apple Park, oferind o oportunitate rară dezvoltatorilor de a asista la prezentarea live, de a întâlni membri ai echipei Apple și de a participa la activități speciale. Având în vedere spațiul limitat, cei interesați sunt încurajați să urmărească detaliile despre cum să aplice pentru participare pe site-ul și aplicația Apple Developer.

Apple continuă să își arate sprijinul pentru următoarea generație de dezvoltatori prin Swift Student Challenge, un concurs destinat să inspire tinerii creativi, dezvoltatori și antreprenori. Detaliile despre participanții selectați și câștigătorii invitați la Cupertino vor fi anunțate pe 28 martie, marcând un pas important în călătoria lor profesională.