Anuntul E.ON Oficial de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Milioane de Clienti Romani

E.ON a facut un important anunt oficial de ultim moment, ce aduce in atentia imediata a milioane de romani din toata tara chiar in acest moment.

Anuntul E.ON Oficial ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Milioane Clienti Romani

E.ON, unul dintre grupurile de energie cele mai mari din Romaina la ora actuala cu milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale in toata tara, a decis sa publice un anunt extrem de important, care vizeaza un numar mare de oameni. Conform anuntului pe care E.ON l-a publicat, vorbim despre o masura luata de catre Guvernul Romaniei pentru persoanele vulnerabile, iar asta pentru ca valabilitatea cardului de energie a fost prelungita pana in data de 31 mai 2024.

E.ON explica mai jos faptul ca, in baza acestei modificari facute de catre Guvernul Romaniei, toti romanii care au nevoie sa foloseasca banii de pe cardurile de energie pentru a plati facturi emise de companie, sau atele grupuri de energie, o pot face. E.ON spune ca inca mai exista 1 milion de romani care au sume necheltuite pe cardurile de energie emise de catre Guvernul Romaniei, iar ei le pot folosi pentru plati in urmatoarele 2 luni de zile.

Anuntul E.ON Oficial de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Milioane de Clienti Romani

E.ON a explicat in repetate randuri cum pot folosi romanii cardurile de energie pentru a-si plati facturile la energie electrica, sau gaze naturale, astfel ca mai toti oamenii stiu deja cum sa beneficieze de banii pusi la dispozitie de Guvern. Pe website-ul celor de la E.ON exista informatii detaliate cu privire la modalitatile prin care putem folosi cardurile de energie pentru a plati oricare dintre facturile care ne-au fost emise, astfel ca avem toate informatiile la indemana.

E.ON este doar unul dintre grupurile de energie din Romania care are clienti ce se pot folosi de cardurile de energie pentru a face plati in momentul de fata, deci daca sunteti client al unei alteia, stiti ce aveti de facut acum. Masura luata de catre Guvernul Romaniei e improbabil sa mai fie schimbata cu o noua prelungire, astfel ca profitati acum de situatie pentru a va plati facturile E.ON, sau de la alte companii, inainte ca aceasta perioada sa expire.

E.ON are pe website-ul sau informatii si cu privire la alte programe guvernamentale care vizeaza romanii vulnerabili, astfel ca se ofera fonduri inclusiv pentru alte tipuri de persoane si plati.