BANCA Transilvania: Planul Oficial de ULTIM MOMENT Anuntat Clientilor pentru Anul 2024

Banca Transilvania a anuntat un plan oficial foarte important pentru Romania in 2024, iata anuntul de ultim moment pentru toti clientii din tara.

BANCA Transilvania Planul Oficial ULTIM MOMENT Anuntat Clientilor Anul 2024

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din Europa de Sud-Est si din Romania la ora actuala, cu un numar de peste 4 milioane de clienti, a decis sa anunte in mod oficial planul sau pentru anul 2024, unul extrem de indraznet. Direct de la oamenii care conduc BANCA Transilvania, vin informatiile legate de planurile bancii pentru anul acesta, scopul sau fiind de a genera o crestere mai mare decat cea a PIB-ului Romaniei, dar si decat cea a pietei bancare din tara.

BANCA Transilvania spune ca este principalul finantator al economiei Romaniei si bugetului de stat prin achizitia de titluri de stat, ceea ce arata cat de importanta este in realitate banca pentru economia tarii in momentul de fata.  In urma achizitiei OTP Bank, BANCA Transilvania ajunge la o cota de piata de 23% pe piata bancara din Romania, ceea ce ar lasa banca fara o tinta anume pe care o vizeaza in momentul de fata, devenind un gigant financiar in tara.

BANCA Transilvania: Planul Oficial de ULTIM MOMENT Anuntat Clientilor pentru Anul 2024

BANCA Transilvania este constienta de faptul ca pe masura ce economia Romaniei va creste in urmatorii 5 – 7 ani, va fi obligata sa-si dubleze activele pentru a-si mentine cota de piata, lucru pe care sefii sai sunt pregatiti sa o faca. BANCA Transilvania nu exclude posibilitatea de noi achizitii de institutii financiare, in special in segmentele de leasing si asset management, acolo unde se asteapta sa existe cresteri in cursul urmatorilor ani de zile, si unde se va axa.

BANCA Transilvania este concentrata acum pe finalizarea achizitiei OTP Bank, care ar trebui sa se realizeze undeva in prima parte a anului 2025, deci vorbim despre inca un an de zile in care procesul va decurge spre o finalitate dorita de banca. BANCA Transilvania va continua sa isi dezvolte reteaua de sucursale, pentru a fi in constant contact cu multi dintre clientii sai din toata tara, fara a avea planuri de a schimba acest lucru, cel putin nu in perioada imediat urmatoare.

BANCA Transilvania are planuri mari pentru urmatori ani, iar pe blogul sau ofera o sumedenie de detalii cu privire la ceea ce vrea sa faca pentru a-si pastra pozitia dominanta pe piata, dar si pentru a creste.