Marcel Bolos Anunta o Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT cu Noi Beneficii pentru Romanii din Tara

Marcel Bolos anunta o hotarare oficiala de ultim moment cu noi beneficii pentru romanii din toata tara, iata ce a fost decis pentru noi de Guvern.

Marcel Bolos Anunta Hotarare Oficiala ULTIM MOMENT Noi Beneficii Romanii Tara

Ministrul Finanțelor, Marcel Bolos, anunță lansarea unei noi inițiative ce vizează sprijinirea donatorilor de sânge printr-un pachet extins de beneficii fiscale, precum și printr-o oportunitate de investiție cu randament atractiv. Din 8 până în 17 aprilie, donatorii-investitori sunt invitați să participe la o nouă ediție de titluri de stat #Fidelis, realizată în parteneriat cu Morning Glory și Răzvan Exarhu.

Marcel Bolos spune ca această emisiune oferă o dobândă anuală de 7%, menținând pragul minim de subscriere la 500 de lei, o oportunitate ideală pentru cei interesați să investească în instrumente cu un grad mic de risc, care oferă protecție capitalului investit și un flux constant de venituri neimpozabile, contribuind în același timp la diversificarea portofoliului.

Ministrul Finanțelor subliniază valoarea adăugată a acestui demers, notând că, pe lângă beneficiile financiare, implicarea în proiecte de acest gen aduce avantaje sociale semnificative. Printr-o singură donație de sânge, un investitor poate salva până la trei vieți, primind în schimb un randament financiar competitiv.

Marcel Bolos are si o veste bună vine pentru donatorii de sânge, cărora li se oferă acum și mai multe motive să continue acest gest nobil. O lege recent promulgată prevede posibilitatea reducerii impozitului pe clădiri și terenuri pentru persoanele care donează sânge constant.

Consiliile locale au opțiunea de a acorda această facilitate fiscală donatorilor care dețin proprietăți în România și pot face dovada că au donat de cel puțin trei ori sânge în decursul unui an calendaristic, oferindu-le posibilitatea de a plăti impozite mai mici începând cu 1 ianuarie a anului următor celui în care sunt depuse documentele justificative.

Această inițiativă reprezintă un pas important în sprijinirea comunităților și în promovarea unor practici de investiții responsabile, demonstrând angajamentul guvernului față de îmbunătățirea condițiilor de viață și de investiții în România.