Electrica: Avertismentele Formale de ULTIM MOMENT aduse in Atentia Clientilor din Romania

Electrica a publicat o serie de avertismente formale de ultim moment, care sunt aduse in atentia clientilor din Romania, iata ce transmite compania.

Electrica Avertismentele Formale ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romania

Electrica, grupul de energie pe care milioane de romani din intreaga tara se bazeaza in fiecare zi pentru livrarea de energie electrica si gaze naturale, a emis multiple avertismente formale de ultim moment, despre care oamenii trebuie sa stie. Vorbim despre avertismente ale Electrica, care ne aduc in imediata atentoe o serie de intreruperi in furnizarea obisnuita a energiei electrice in aproape toate judetele din Romania, in care compania e activa.

Electrica si-a actualizat harta legata de intreruperile programate, sau deranjamentele care vizeaza serviciile oferite in toata Romania, iar in cadrul acesteia sunt acum vizibile toate problemele cu care se confrunta compania, sau clientii. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, cei de la Electrica vorbesc despre intreruperi accidentale in teres, despre mai multe tipuri de incidente inregistrate, sau despre intreruperi programate, chiar azi.

Electrica: Avertismentele Formale de ULTIM MOMENT aduse in Atentia Clientilor din Romania

Electrica Avertismentele Formale ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romania harta intreruperi

Electrica ofera in cadrul acestei harti de deranjamente informatii detaliate cu privire la locatia in care au loc intreruperile in furnizarea de energie electrica, dar si orele intre care nu am putea beneficia de furnizarea serviciilor. Desigur ca acestea sunt doar niste estimari pe care Electrica le face, fara a sti 100% clar daca situatia va fi intr-adevar asa, sau nu, astfel ca trebuie sa le privim ca atare in momentul de fata, deoarece nu sunt 100% sigure acum.

Electrica isi actualizeaza in mod constant hartile cu privire la deranjamentele pe care le resimt clientii din toata Romania, astfel ca nu vorbim despre altceva decat informatii care ne pot ajuta sa evitam situatia in care nu putem beneficia de servicii. Electrica are publice aceste informatii doar pe website-ul subsidiarei Distributie Energie Electrica Romania, nu si altundeva, astfel ca nu veti gasi aceste detalii in alta parte si e bine sa stiti acest lucru acum.

Electrica nu este singura companie care afiseaza informatii de acest gen in cadrul website-ului sau, astfel ca daca beneficiati de servicii de la o alta companie, ar trebui sa vedeti lucruri similare in momentul de fata.