BCR Romania: Noi Schimbari Oficiale de ULTIM MOMENT facute pentru Clientii Romani

BCR Romania anunta o serie de noi schimbari oficiale de ultim moment pentru clientii romani, iata ce s-a gandit banca sa ne ofere incepand de acum.

BCR Romania Noi Schimbari Oficiale ULTIM MOMENT facute Clientii Romani

BCR Romania, una dintre cele mai mari institutii financiare din Romania in momentul de fata, a decis sa faca o serie de noi schimbari importante, despre care trebuie sa stie clientii chiar acum, iar asta pentru ca vorbim despre decizii bune. Mai exact, cei de la BCR Romania au hotarat sa le vorbeasca tuturor clientilor despre masurile care sunt aduse in atentia noastra cu privirela o actualizare a aplicatiei pentru iPhone si Android, care vine cu vesti bune.

BCR Romania explica mai jos faptul ca, incepand cu noua versiune disponibila pentru instalare prin App Store si Google Play Store, clientii tineri vor avea posibilitatea de a vedea mai multe informatii cu privire la functiile acesteia. Cei de la BCR Romania vorbesc despre tinerii care au varsta de pana la 14 ani, daca ei au acces la un cont special in cadrul aplicatiei, vor putea vedea si tot ceea ce este disponibil in materie de functii speciale care sunt oferite.

BCR Romania: Noi Schimbari Oficiale de ULTIM MOMENT facute pentru Clientii Romani

BCR Romania spune ca a implementat deasemenea in cadrul aplicatiei sale inclusiv posibilitatea de a afisare, sau ascundere a conturilor in valuta, pentru tinerii care au acces la ea, optiunile de Control Parental avand un meniu spceial. Mai mult decat atat, oricine doreste sa sune la Contact Center din aplicatia George a celor de la BCR Romania, are optiuni speciale disponibile acum, pentru ca tot procesul sa fie mult mai simplu decat pana in trecut.

BCR Romania implementeaza multe functii noi si interesante disponibile pentru clientii tineri din Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre o aplicatie pe care se bazeaza multa lume, cand vine vorba despre mobile banking. Desigur ca toate aceste functii reprezinta doar o parte din ceea ce poate oferi BCR Romania pentru clientii din toata tara si desigur ca vor fi implementate mai multe functii noi in viitor, asa ca ramane de vazut ce va mai fi oferit.

BCR Romania isi distribuie aplicatia George prin intermediul App Store si Google Play Store, iar daca intentionati sa o instalati, o puteti face exclusiv prin intermediul acestor magazine de aplicatii.