AVERTIZAREA FAN Courier Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Romani

FAN Courier a emis o avertizare oficiala de ultim moment pentru milioane de romani din toata tara, iata ce transmite compania de curierat acum.

AVERTIZAREA FAN Courier Oficiala ULTIM MOMENT Milioane Romani

FAN Courier a emis o avertizare oficiala de ultim moment pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca in atentia imediata a oamenilor este adusa o noua frauda care se desfasoara prin Facebook Marketplace si care se foloseste de imaginea companiei de curierat.

FAN Courier ofera mai jos cateva recomandari foarte serioase pentru cei care vor sa se asigure de faptul ca nu devin tintele raufacatorilor care vor sa le fure banii, asa cum s-a intamplat cu foarte multi romani, care nu-si mai pot recupera banii pierduti deja.

FAN Courier ne avertizeaza cu privire la Facebook Marketplace

Atenție!

Un nou tip de fraudă online pe Facebook Marketplace ne-a fost adusă la cunoștință! Escrocii pretind că reprezintă compania FAN Courier și solicită informații sau sume de bani persoanelor care vând produse în Marketplace.

Vă rugăm să fiți vigilenți și să vă protejați urmând aceste sfaturi simple, dar foarte importante:

  • Verificați întotdeauna sursa oricărui email sau mesaj care pretind că sunt din partea FAN Courier – numele companiei, adresa de email sau orice alte elemente distinctive.
  • Solicitați confirmare pe canalele oficiale în cazul în care aveți dubii cu privire la legitimitatea mesajului.
  • Nu accesați link-uri suspecte și nu descărcați atașamente din surse neidentificate.
  • Nu faceți plăți online – FAN Courier nu solicită datele cardului și nu procesează plăți prin link-uri de plată.

Acest anunț vine în urma unei sesizări din partea unui client FAN Courier care a primit o astfel de solicitare frauduloasă. Mulțumim pentru vigilență!