BANCA Transilvania: Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT pusa in ATENTIA Clientilor din Romania

BANCA Transilvania a emis o instiintare oficiala de ultim moment, pe care o pune in atentia a milioane de romani, iata ce transmite oficial acum.

BANCA Transilvania Instiintarea Oficiala ULTIM MOMENT pusa ATENTIA Clientilor Romania

BANCA Transilvania, una dintre bancile cele mai mari din Europa de Sud-Est si cea mai mare din Romania, a decis sa publice o instiintare oficiala de ultim moment, pe care o aduce in imediata atentie a clientilor din intreaga tara. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le vorbeasca romanilor despre beneficiile majore pe care aplicatia BT Pay, pentru iPhone si Android, le ofera pentru cei care decid sa o foloseasca zilnic.

BANCA Transilvania spune ca, din momentul in care adaugam un card in cadrul BT Pay, vom avea posibilitatea de a il gestiona de pe iPhone si Android, fara a mai merge la banca pentru a face aceste lucruri. Cand vine vorba despre tranzactii, cei de la BANCA Transilvania spun ca exista posibilitatea de a vedea rapid cati bani mai avem pe cardurile noastre, dar si ce fel de cheltuieli am facut cu banii pe care i-am avut, astfel incat sa avem o imagine clara a situatiei.

BANCA Transilvania: Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT pusa in ATENTIA Clientilor din Romania

BANCA Transilvania explica deasemenea mai jos faptul ca aplicatia BT Pay ne ofera posibilitatea de a autoriza orice fel de plati direct de pe iPhone si Android, totul fiind extrem de simplu de realizat, asa cum stie multa lume deja. O functie foarte importanta este legata de posibilitatea de a vedea in cadrul aplicatiei BT Pay inclusiv informatii despre cardurile emise de BANCA Transilvania, asa ca nu trebuie sa ne facem griji din acest punct de vedere.

BANCA Transilvania a implementat inclusiv o optiune speciala pentru a modifica limitele tranzactionale din cadrul aplicatiei BT Pay, astfel ca e bine sa stim inclusiv acest lucru, daca vrem sa ne folosim de acest sistem nou. BANCA Transilvania a implementat foarte multe functii importante pentru multi clienti din toata Romania in momentul de fata, iar ele sunt gandite pentru a ne oferi o experienta de utilizare cat mai buna pentru aplicatia de mobile banking.

BANCA Transilvania isi distribuie in mod gratuit aplicatia pentru telefoanele iphone si Android, iar oricine poate sa profite de ea in momentul de fata, fiind important sa faceti acest lucru acum.