Samsung Anunta o PREMIERA Extrem de Importanta pentru Intreaga Lume

Samsung anunta o premiera extrem de importanta pentru intreaga lume, iata ce decizie a dezvaluit pentru milioane de oameni din toata lumea.

Samsung Anunta PREMIERA Extrem Importanta Intreaga Lume

Samsung Electronics, lider mondial în tehnologia avansată de memorie, marchează un nou progres semnificativ în industria IT cu lansarea producției de masă pentru V-NAND de a 9-a generație. Aceasta include prima celulă NAND de 1 terabit (Tb) cu trei niveluri (TLC), consolidând astfel poziția Samsung de lider în piața flash NAND.

“Suntem încântați să oferim primul V-NAND de a 9-a generație din industrie, care va revolutiona aplicațiile viitoare. Pentru a răspunde cerințelor în continuă evoluție ale soluțiilor flash NAND, Samsung a împins limitele arhitecturii celulare și ale schemei operaționale pentru produsul nostru de ultimă generație”, a declarat SungHoi Hur, șeful departamentului Flash Product & Technology al Memory Business la Samsung Electronics.

Samsung a reușit să îmbunătățească densitatea de biți a V-NAND din generația a 9-a cu aproximativ 50% față de generația a 8-a V-NAND, oferind cea mai mică dimensiune a celulei și cel mai subțire mucegai din industrie. Inovații precum evitarea interferențelor celulare și extinderea duratei de viață a celulei au fost aplicate pentru a îmbunătăți calitatea și fiabilitatea produsului.

Samsung Anunta o PREMIERA Extrem de Importanta pentru Intreaga Lume

Noua tehnologie Samsung de „gravare a găurilor de canal” demonstrează capacitățile avansate de proces ale companiei, permițând găurirea simultană a unui număr mare de straturi de celule. Aceasta maximizează productivitatea fabricării și este esențială pe măsură ce numărul de straturi celulare crește.

Generația a 9-a V-NAND este, de asemenea, echipată cu interfața flash NAND de generație următoare, „Toggle 5.1”, care suportă o creștere de 33% a vitezelor de intrare/ieșire a datelor, ajungând până la 3,2 gigabiți pe secundă (Gbps). Odată cu această nouă interfață, Samsung intenționează să consolideze poziția sa pe piața SSD-urilor de înaltă performanță, extinzând suportul pentru PCIe 5.0.

Îmbunătățirile în designul de putere redusă au condus la o reducere cu 10% a consumului de energie față de generația anterioară. Aceste progrese sunt vitale într-o eră în care reducerea consumului de energie și a emisiilor de carbon devine crucială pentru clienți. Se așteaptă ca V-NAND de a 9-a generație de la Samsung să ofere o soluție optimă pentru aplicațiile viitoare, respectând cerințele stringente de sustenabilitate.

Samsung a demarat producția de masă pentru V-NAND de 1Tb TLC de a 9-a generație luna aceasta și planifică lansarea modelului de celule cu patru niveluri (QLC) în a doua jumătate a acestui an, continuând să fie la avangarda inovației în tehnologia de memorie.