X

Formula 1: Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT a Mercedes, Decizia Privind Lewis Hamilton care Uimeste

Formula 1 ne-a aratat iar saptamana trecuta de ce este important ca Mercedes si Lewis Hamilton sa lucreze impreuna pentru a se obtine victorii in cadru curselor din circuit, insa echipa condusa de Toto Wolff a recunoscut prin directorul tehnic, James Allison, ca esecul din China li se datoreaza intr-o mare masura lor si nu britanicului.

Formula 1 este o competitie foarte dificila, iar surprinzator este ca Mercedes recunoaste greseala sa in cursa din China, dupa ce zilele trecute managerul echipei, il criticase pe Lewis Hamilton din cauza rezultatului slab din cursa, schimbarea de situatie fiind una surprinzatoare, mai ales ca britanicul va si pleca de la echipa in cateva luni.

Formula 1 continua in zilele urmatoare cu noi curse, iar Lewis Hamilton spera ca Mercedes sa-i poata oferi o masina pe care sa se poata baza intr-adevar in cursele care au mai ramas, dar chiar si asa, sansele sale de a castiga titlul de campion sunt inexistente, Max Verstappen urmand a castiga si sezonul acesta, asa cum a facut-o si in sezoanele anterioare.

“„Vorbeam mai devreme despre această modificare a regulilor, regula celor două parcuri închise, care ne permite încă o încercare de a așeza mașina între partea Sprint a weekendului și partea potrivită a weekendului. Am spus că aceasta este o schimbare a regulilor foarte binevenită, dar și o sabie cu două tăișuri.

Deci, dacă ai ales prost, atunci vei suferi și prima dată când vei ști că suferi este atunci când contează cu adevărat. Lewis spunea „greșeala mea, greșeala mea”. Cred ar fi trebuit să-l încurajăm mai puternic că urmărea un program puțin mai asemănător cu al lui George, așa că aceasta este greșeala noastră.”

This post was last modified on apr. 26, 2024, 12:21 PM 12:21

Disqus Comments Loading...