Germania: Cererile Oficiale IMEDIATE de la Berlin, Ajutor in Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Germania face o serie de cereri oficiale imediate de la Berlin, care vin ca un ajutor important in finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Germania Cererile Oficiale IMEDIATE Berlin Ajutor Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen

Germania cere in mod oficial o serie de masuri oficiale imediate pentru toata Europa, iar asta in conditiile in care Nancy Faeser, ministrul de interne al tarii, a declarat azi ca este nevoie de implementarea mai rapida a prevederilor noului pact european privind azilul si migratia, ceea ce ajuta finalizarea aderarii Romaniei la Schengen in 2025.

Germania participa la Ghent, Belgia, la o conferinta a ministrilor de interne din Europa, ea avand loc astazi, iar masurile cerute de Nancy Faeser implica si adoptarea noilor prevederi in legislatia nationala a tarii sale, ceea ce ar reduce migratia ilegala in UE, element esential pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, conform Austriei.

Germania sustine finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, insa ce spune Nancy Faeser mai jos vizeaza toata Europa, pentru ca multe tari se confrunta cu probleme serioase din cauza migratiei ilegale, astfel ca sunt cerute masuri tot mai serioase pentru reducerea ei, iar Karl Nehammer va fi sigur multumit de cererile venite acum si de la Berlin.

“De cea mai mare importanță este noul sistem european comun de azil, pe care acum trebuie să îl implementăm foarte repede. Ușurarea prin mai mult control, proceduri mai rapide și distribuție mai echitabilă trebuie simțită rapid și în comunitățile noastre. Implementarea poate și trebuie să aibă loc mult mai rapid decât cei doi ani prevăzuți legal.

Aș dori să încorporam rapid toate rezoluțiile care mai trebuie să fie implementate în legislația națională. Acest lucru necesită încă unele modificări ale legii și, prin urmare, eforturi suplimentare. Vom continua să participăm la misiunile Frontex la frontierele externe cu forțe de poliție germane puternice, de asemenea pentru a asigura standardele constituționale și umanitare.”