Orange Anunta o Schimbare Importanta pentru Compania din Romania

Orange Anunta Schimbare Importanta Compania Romania

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa anunte o schimbare importanta pe care o face la nivelul conducerii companiei, asta in conditiile in care vorbim despre masuri care au menirea de a face compania mai puternica, din punct de vedere competitiv, pe piata din Romania, pentru viitor.

Orange anunță numirea lui Carl Al Khawand în funcția de Chief Financial Officer (CFO) al Grupului Orange România, începând cu 1 iulie 2024. Acesta va prelua responsabilitățile Adelei Guédon, care-și va continua cariera în cadrul Grupului Orange din poziția de CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefence.

Cu o experiență de peste 10 ani în cadrul Grupului Orange, Carl este în prezent Director Financiar pentru regiunea Nord-Est a Orange Franța, supervizând planificarea și analiza financiară pentru mai multe unități operaționale, printre care magazinele Orange, departamentele call center, real estate și pentru implementarea fibrei optice.

De asemenea, a coordonat proiecte semnificative de transformare financiară care au îmbunătățit acuratețea și eficiența echipei sale. Anterior, Carl a ocupat funcția de Director de Proiecte Strategice în cadrul Orange Franța, unde a fost responabil de analize strategice, procese de segregare și modele de restructurare financiară, dând dovadă de excelente abilități de leadership și management de proiect.

Carl a absolvit două programe de Master, unul în Inginerie Mecanică de la ESTACA și un al doilea în Strategie și Management de la ESSEC Business School.

De-a lungul carierei sale, a studiat și a lucrat în medii culturale diverse, în mai multe țări, inclusiv în Arabia Saudită, Liban, Franța, SUA, Italia și România. Aceste experiențe l-au ajutat să dezvolte o apreciere profundă pentru diferite culturi și i-au îmbunătățit adaptabilitatea.

În noul său rol în România, Carl Al Khawand va avea ca obiectiv principal să asigure o performanță financiară stabilă în contextul fuziunii dintre Orange Romania SA și Orange Romania Communications SA.

Adela Guédon și-a început cariera la Orange România în 1997, unde a evoluat în scurt timp de la Junior Accountant până la Corporate Finance Director, devenind cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv. Ea are o carieră de 25 de ani în domeniul financiar pe piaţa europeană de telecomunicaţii şi pe cea românească în particular, iar din luna mai devine CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefence, din cadrul Grupului Orange.