Marcel Ciolacu: IMPORTANTE Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT pentru MILIOANE de Romani din Toata Tara!

Marcel Ciolacu a facut doua anunturi oficiale de ultim moment cu importante masuri pentru milioane de romani din toata tara, iata ce transmite.

Marcel Ciolacu IMPORTANTE Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT MILIOANE Romani Toata Tara

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a subliniat importanța responsabilizării tinerilor în privința consumului de alcool și droguri, mai ales în contextul condusului. Ziua Tineretului, spune premierul, ar trebui să fie un prilej de bucurie, dar adesea distracția scapă de sub control, având potențialul de a genera tragedii.

În colaborare cu senatorul Robert Cazanciuc și alți membri ai Partidului Social Democrat (PSD), Ciolacu a demarat cea mai vastă campanie de conștientizare pe această temă, subliniind că tinerii sunt deosebit de vulnerabili la riscurile asociate cu consumul de substanțe interzise înainte de a conduce. „Protejarea lor este mai importantă ca oricând,” a afirmat Ciolacu.

Campania vine în contextul legislativ al „Legii Anastasia”, care prevede pedepse severe, inclusiv închisoarea cu executare, pentru cei care conduc sub influența alcoolului sau drogurilor. „Nu există excepții!,” a subliniat prim-ministrul, îndemnând tinerii să adopte o atitudine prudentă și să evite să permită celor din jur să comită greșeli cu consecințe ireversibile.

Premierul a mulțumit colegilor din PSD, voluntarilor, polițiștilor rutieri, și companiilor partenere care s-au implicat în această campanie. De asemenea, a adus un omagiu angajaților din transportul public, cu care a stat de vorbă la depoul Dudești în prima zi de Mai, o zi de muncă obișnuită pentru aceștia.

Ciolacu a exprimat aprecierea sa pentru toți cei care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciile publice esențiale și a promis că va lupta pentru creșterea veniturilor acestora. „După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei. O merită din plin!”, a încheiat premierul.