Schengen: Planul Oficial Radical de ULTIM MOMENT Facut in Secret, Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen Afectata

Schengen este in centrul unui plan oficial radical de ultim moment, realizat in secret, iar finalizarea aderarii Romanieila Schengen va fi afectata.

Schengen Planul Oficial Radical ULTIM MOMENT Secret Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen Afectata

Schengen va trece prin schimbari majore in cursul urmatorului an de zile, iar asta pentru ca la nivelul Uniunii Europene va fi adoptat pactul privind migratia si azilul, care va ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, dar el va veni cu unele modificari, in raport cu forma in care a fost adoptat initial de catre tarile uniunii.

Schengen functioneaza pentru ca migrantii care nu au drept de sedere, sunt respinsi, iar acum Cipru vrea sa se respinga partial cererile de azil ale oamenilor veniti din Afganistan si Siria, in timp ce persoanele care au azil si comit infractiuni grave, ar trebui sa fie deportate, iar aderarea Romaniei la Schengen ne implica foarte activ in acest proces.

Schengen are nevoie de intarire, intr-o perioada in care numarul migrantilor este tot mai mare, iar masurile propuse de Cipru ar urma sa fie discutate la jumatatea lunii mai de ministrii UE, fara ca finalizarea aderarii Romaniei la Schengen sa fie in centru, dar ea poate fi serios ajutata, daca acest plan va prinde contur si va fi adoptat.

“O idee explozivă capătă treptat amploare în UE: respingerea parțială a cererilor de azil din Afganistan și Siria și deportarea migranților din aceste țări care se află de ani de zile în UE. Oamenii care au comis infracțiuni ar trebui să înceapă cu asta.

Cipru a prezentat deja această idee la o reuniune a miniștrilor de interne din UE la începutul lunii martie. Guvernul conservator al statului insular dorește să organizeze încă de la jumătatea lunii mai o conferință pe această temă, la care să participe numeroși reprezentanți de rang înalt din mai multe state membre ale Uniunii.”