Formula 1: Ironiile Oficiale de ULTIM MOMENT a le lui Lewis Hamilton pentru Verstappen la Miami

Formula 1 ii are in centru pe Lewis Hamilton si Max Verstappen, dupa ironiile primului pentru al doilea, dupa Marele Premiu de la Miami.

Formula 1 Ironiile Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Verstappen Miami

Formula 1 ne-a adus o noua mare surpriza in acest weekend, nu printr-o victorie a lui Lewis Hamilton in Marele Premiu de la Miami, ci prin victoria lui Lando Norris, de la McLaren, iar aceasta a fost o ocazie foarte buna pentru pilotul Mercedes sa-l ironizeze subtil pe Max Verstappen, dar si echipa Red Bull, care il tot tine departe de podium.

Formula 1 este dominata de ani buni de Max Verstappen si Red Bull, iar Lewis Hamilton s-a bucurat sa-l vada pe Lando Norris invingator la Miami, spunand ca in sfarsit a reusit cineva sa-i detroneze pe cei de la Red Bull, dupa o lunga perioada in care el s-a chinuit fara succes sa faca acest lucru, dar co-nationalul sau a avut un succes mult mai mare.

Formula 1 va continua in perioada urmaotare, iar Lewis Hamilton nu se va opri din lupta sa pentru a termina campionatul pe o pozitie cat mai buna, chiar daca va pleca la Ferrari in doar cateva luni, dar pana atunci va incerca sa castige macar o cursa, lucru care nu s-a mai intamplat de foarte multa vreme in finata lui Max Verstappen, sau a altcuiva.

“În primul rând, am avut prima victorie cu McLaren, sunt foarte fericit să văd McLaren din nou acolo, cred că Zak [Brown, CEO McLaren] și întreaga echipă au făcut o treabă uimitoare. Am fost cu ei de la 13 ani, așa că sunt atât de fericit.

El este încă o mare parte a inimii mele acolo, așa că sunt foarte fericit să-l văd revenind în vârf și detronându-i și pe Bulls. Și apoi pentru Lando, îl cunosc destul de bine pe Lando, o relație decentă, știu cum este să câștigi.”