Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Lewis Hamilton despre Formula 1 si Mercedes

Lewis Hamilton a facut o serie de importante anunturi oficiale de ultim moment privind Formula 1 si Mercedes, ce spune pilotul britanic fanilor.

Anunturile Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes

Lewis Hamilton ramane in atentia fanilor din Formula 1 si dupa Marele Premiu de la Miami, iar asta deoarece castigatorul a 7 titluri de campion F1, a declarat ca este entuziasmat sa aiba parte de lupte serioase in cursele in care participa, asa cum s-a intamplat in SUA, chiar daca a pierdut in fata lui Lando Norris, dar nici Max Verstappen nu a castigat.

Formula 1 ne-a adus o mare surpriza cu victoria din weekend a lui Lando Norris, iar Lewis Hamilton s-a bucurat pentru co-nationalul sau, dar ramane in continuare foarte conectat la luptele pe care le are de dat pe pistele F1, pentru ca masina Mercedes este, in continuare, foarte departe de a-I oferi performantele pe care le asteapta.

Lewis Hamilton va face trecerea la Ferrari din 2025, insa deocamdata inca gaseste bucurie in cursele pe care le face cu masinile Mercedes, iar asta ne arata ca inca are o dorinta mare de a castiga curse, chiar daca vorbim despre un pilot cu o foarte lunga cariera, in cursul careia a si castigat foarte multe curse pe diverse circuite.

“Atât de distractiv. Mi-a plăcut foarte mult acest weekend la curse. A fost foarte distractiv pe pistă, [am avut] bătălii foarte grozave, dure și strânse. Adică, ieșind la Virajul 11, lângă perete, cu roțile blocate – am spus: „Oh, naiba, ar putea fi fie o ciocnire mare în colțul ăsta, fie trec”.

Așa că îmi place că am avut asta, fără frică în acel moment, așa că sunt foarte recunoscător pentru asta. Apoi, să fiu capabil să țin de [Red] Bulls, de un Red Bull, a fost foarte tare, o treabă grozavă din partea echipei mele. Felicitări masive lui Lando. a declarat Lewis Hamilton.”