Austria: Explicatiile Oficiale de ULTIM MOMENT ale Masurilor Dure ce vor Ajuta Aderarea Romaniei la Schengen

Austria ofera o serie de explicatii oficiale de ultim moment pentru masurile dure ale lui Karl Nehammer, care ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Austria Explicatiile Oficiale ULTIM MOMENT Masurilor Dure Ajuta Aderarea Romaniei Schengen

Austria ofera noi explicatii pentru masurile radicale pe care Karl Nehammer vrea sa le puna in aplicare pentru Spatiul Schengen, iar asta deoarece in cadrul unei conferinte din Danemarca, s-a discutat despre analiza cererilor de azil in tari terte, deportari mai rapide si nu numai, masuri care pot ajuta si finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Austria a gasit in Danemarca un partener perfect pentru lupta impotriva migratiei, iar asta in contextul in care Karl Nehammer nu este multumit de noul pact privind azilul si migratia, cancelarul austriac dorind ca inainte de a permite finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, sa controleze si mai bine fenomenul migratiei ilegale.

Austria spune ca sub 30% dintre migrantii care cer azil, au nevoie de el si il primesc, dar Danemarca este hotarata sa colaboreze cu Karl Nehammer pentru a-si duce la indeplinire planurile, iar finalizarea aderarii Romaniei la Schengen ramane in continuare posibila, chiar daca devine tot mai greu sa forta mana cancelarului de la Viena.

“Mai puțin de 30% dintre solicitanții de azil au nevoie cu adevărat de protecție. Acest lucru cauzează probleme sistemelor noastre sociale, sistemelor noastre de sănătate și pune în pericol securitatea în țară. Doar prin cooperare putem realiza un sistem mai bun. Măsurile izolate ale țărilor individuale nu ajută doar la schimbări ale căilor de evacuare și joacă în mâinile contrabandiștilor.

Migrația ilegală este o problemă globală care trebuie rezolvată împreună. Desigur, nimeni nu-și părăsește casa fără un motiv, dar pur și simplu nu putem continua așa. Trebuie să fim în controlul propriilor granițe. Acest lucru nu poate fi lăsat în mâinile contrabandiştilor. Nu ar trebui să li se permită să ia decizii pentru noi.”