Semnal de ALARMA al CEC Bank pentru Milioane de Clienti din Romania

CEC Bank trage un foarte important semnal de alarma pentru milioane de clienti din Romania, iata ce aduce in atentie banca in acest moment.

Semnal ALARMA CEC Bank Milioane Clienti Romania

CEC Bank, cea mai veche banca comerciala din Romania, aduce in imediata atentie a tuturor clientilor sai din tara, una dintre problemele cele mai mari care poate afecta un numar mare de oameni, fraudele cu furturi de bani. CEC Bank trage un semnal de alarma extrem de serios din cauza cresterii foarte mari a numarului de fraude online, iar asta in conditiile in care bancile vorbeste de luni de zile despre problemele serioase generate de acestea.

CEC Bank a publicat mesajul de mai jos, prin care aduce in imediata atentie a tuturor clientilor, problema majora a fraudelor online, prin care se incearca aflarea informatiilor personale ale clientilor, pentru a li se fura mai usor banii din conturi. Din pacate, in ultimele luni, numarul fraudelor de acest gen a fost in crestere, iar CEC Bank incearca sa ii protejeze pe clienti prin orice metode, chiar daca foarte mult nu stiu cum sa o faca singuri.

Semnal de ALARMA al CEC Bank pentru Milioane de Clienti din Romania

CEC Bank a publicat de-a lungul timpului mai multe mesaje prin care a incercat sa ne spuna ca angajatii sai nu ne suna, nu ne trimit email-uri, sau mesaje, pentru a ne cere datele personale, iar cei care o fac nu sunt reprezentanti ai bancii. Mai mult decat atat, nu trebuie sa dezvaluim datele noastre personale niciunor persoane necunoscute, iar asta pentru ca ele ar putea fi folosite pentru a ni se fura banii din conturi, uneori fara optiunea de a ii recupera.

CEC Bank stie foarte bine cat de periculoase sunt problemele de acest gen, iar asta in conditiile in care un numar mare de romani se confrunta anual cu atacuri de acest gen, multi cazand victimele celor care stiu doar cum sa faca rau si nimic mai mult. Este critic sa ne aparam singuri in fata amenintarilor de acest gen, fara a depinde de CEC Bank, sau alte institutii, pentru ca uneori banii furati nu mai pot fi recuperati, nici de catre politie.

CEC Bank are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja impotriva problemelor de acest gen, insa este necesar si ca romanii sa stie cum sa faca acest lucru singuri, fara a depinde de vreo institutie.