Informarea Oficiala Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

Raiffeisen Bank transmite o informare oficiala de ultim moment, aducand in imediata atentie a clientilor romani o decizie speciala luata acum.

Informarea Oficiala Raiffeisen Bank ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Clientilor Romani

Raiffeisen Bank, banca comerciala foarte importanta din Romania, pe ale carei servicii se bazeaza un numar foarte mare de romani la ora actuala, a publicat o noua informare oficiala de ultim moment, prin care vrea sa le aduca in atentie oamenilor un serviciu serios. Vorbim despre un serviciu pe care Raiffeisen Bank l-a creat pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a face schimburi valutare la cursuri avantajoase, in perioade limitate de timp.

Raiffeisen Bank vorbeste in cadrul informarii despre faptul ca in zilele lucratoare, intre orele 10:00 si 11:00, romanii au posibilitatea de a face schimburi valutare la cursuri preferentiale, in limita a 1.500 de euro pe zi, sau 10.000 de euro pe luna. Serviciul pe care Raiffeisen Bank il ofera poarta denumiera Smart Hour, iar asta pentru ca timp de doar o ora sunt disponibile cursurile preferentiale pentru romanii care vor sa profite de acest serviciu special.

Informarea Oficiala Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

Raiffeisen Bank spune ca acest serviciu este oferit in mod oficial doar prin interemdiul aplicatiei Smart Mobile, care poate fi instalata pe telefoanele iPhone si Android chiar acum, de catre romanii care sunt interesati sa faca schimburi valutare. Desigur ca trebuie sa fiti vigilenti in fiecare zi intre orele 10:00 si 11:00, pentru a beneficia de serviciul Raiffeisen Bank, iar asta pentru ca daca nu va incadrati in timp, nu veti avea vreun curs preferential.

Raiffeisen Bank spune ca putem sa beneficiem de acest serviciu indiferent unde ne aflam, atat timp cat aplicatia Smart Mobile este instalata pe telefonul nostru, serviciul fiind oferit in orice colt al lumii, fara vreo restrictie de geolocalizare. Raiffeisen Bank ofera acest serviciu de ceva vreme pentru clientii din toata Romania, astfel ca nu vorbim absolut deloc despre ceva care este adus in atentia noastra pentru prima oara, dar merita sa profitam de el.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la ceea ce ne ofera acest serviciu important, iar daca vreti sa beneficiati de el, atunci ar fi bine sa va uitati cu atentie la toate detaliile care ne sunt puse la dispozitie acolo.