PPC Energy: Mesajele Oficiale Importante de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

PPC Energy, unul dintre marile grupuri de energie din Romania, a transmis mesaje oficiale importante pentru clientii romani, iata ce spune acum.

PPC Energy Mesajele Oficiale Importante ULTIM MOMENT Clientii Romania

PPC Energy, grupul de energie din Romania care a cumparat intreaga retea ENEL in cursul anului trecut, aduce in imediata atentie a clientilor sai din toata Romania, ceea ce ar trebui sa stie cu privire la serviciile care le sunt oferite dupa preluarea fostului grup. Vorbim despre o continuare a serviciilor pe care ENEL le oferea deja clientilor din Romania, PPC Energy spunand ca putem sa folosim in continuare aplicatiile mobile pentru o varietate de lucruri.

PPC Energy ne permite sa transmitem in continuare indexul autocitit pentru locatia noastra direct din cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, iar asta in conditiile in care compania a lansat o versiune complet noua si actualizata. Noua versiune a aplicatiei celor de la PPC Energy arata diferit fata de cea pe o stiam de la ENEL, dar asta este complet normal, avand in vedere ca vorbim despre o noua companie, care isi organizeaza lucrurile diferit.

PPC Energy: Mesajele Oficiale Importante de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

PPC Energy ne ofera totusi deasemenea posibilitatea de a beneficia de o varietate de servicii foarte utile in cadrul acestei aplicatii, nu doar de transmitere a indexului, ci si de vizualizare a facturilor, sau chiar de plata a acestora, totul fiind facut rapid de pe telefoane. O varietate de informatii despre contractele noastre sunt deasemenea disponibile in cadrul aplicatiei celor de la PPC Energy, astfel ca e bine sa ne uitam cu atentie la tot ceea ce este inclus.

PPC Energy s-a gandit sa continue politica celor de la ENEL, de a ne pune la dispozitie servicii care sunt usor de folosit si usor de recunoscut de catre oricine, degrevand intr-o buna masura Call Center-ul sau de apelurile zilnice pe care clientii le-ar fi facut. Aplicatia de la PPC Energy include si acces la informatiile legate de servicii si contracte, pe care compania le pune la dispozitia noastra in mod regulat, asa ca merita sa ne uitam cu mare atentie la date.

PPC Energy isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, fiind recomandat sa nu o descarcam de oriunde altundeva decat din cadrul acestor magazine de aplicatii in momentul de fata.