BANCA Transilvania: Clientii Vizati de o Informare Oficiala de ULTIM MOMENT, ce Transmite Banca

BANCA Transilvania a publicat o informare oficiala de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce transmite si cat de important este.

BANCA Transilvania Clientii Vizati Informare Oficiala ULTIM MOMENT Transmite Banca

BANCA Transilvania, cea mai mare banca comerciala din Romania si Europa de Sud-Est, a publicat o informare oficiala de ultim moment, cu o serie de anunturi extrem de importante pentru milioane de clienti din intreaga tara. Vorbim despre rezultatele financiare pe care BANCA Transilvania le-a inregistrat in primul trimestru al anului 2024, banca anuntand ca numarul tranzactiilor facute in primele 3 luni din 2024 ajungand la aproape jumatate de miliard.

BANCA Transilvania explica faptul ca aceasta cifra reprezinta o crestere de 35% fata de aceeasi perioada a anului 2023, diferenta fiind una substantiala, care ne arata cat de mult succes a avut banca in aceasta perioada in Romania. Conform BANCA Transilvania, vorbim si despre 74.000 de credite noi care au fost acordate in primele 3 luni ale anului 2024, cu 26% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut, valoarea totala fiind de 5.2 miliarde de LEI.

BANCA Transilvania: Clientii Vizati de o Informare Oficiala de ULTIM MOMENT, ce Transmite Banca

BANCA Transilvania afirma deasemenea ca a reusit sa atraga 50.000 de clienti noi in aceeasi perioada, dintre care 42.000 sunt persoane fizice, iar 8.000 companii, un succes demn de lauda pentru o banca atat de mare, cu atat de multi clienti. 35% dintre persoanele fizice care au devenit clienti noi ai BANCA Transilvania, si-au deschis un cont curent prin BT Pay, fara a ajunge efectiv la banca, ceea ce arata ca digitalizarea functioneaza.

BANCA Transilvania a atras deasemenea 11.000 de start-up-uri in aceeasi perioada din 2024, numarul total al clientilor care beneficiaza de serviciile sale in Romania ajungand la 4.3 milioane, o cifra cu adevarat impresionanta pentru o banca. BANCA Transilvania deserveste, practic, un procent foarte mare din populatia Romaniei cu serviciile sale, iar dupa cum se vede, in fiecare trimestru reuseste sa atraga tot mai multi clienti noi.

BANCA Transilvania isi gandeste tot timpul politicile pentru a fi cat mai atractiva pentru clientii din toata Romania, iar dupa cum arata informatiile bancii, deciziile sale de pana acum se dovedesc a fi unele de foarte mare succes.