Kaufland: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT Aplicate in Toate Magazinele din Tara

Kaufland anunta masurile oficiale de ultim moment aplicate in toate magazinele din tara, iata ce decizii oficiale au fost luate pentru clientii romani.

Kaufland Masurile Oficiale ULTIM MOMENT Aplicate Toate Magazinele Tara

Kaufland își anuntă clienții că își consolidează angajamentul față de prospețime și servicii de calitate printr-o serie de inițiative menite să asigure o experiență de cumpărături fără cusur. Cu sloganul “Garanția Prospețimii”, Kaufland promite prospețime absolută în fiecare colț al magazinului.

Kaufland spune ca regula numărul unu este să ofere produse proaspete. În cazul în care găsiți unul sau mai multe articole cu termenul de valabilitate expirat, Kaufland vă recompensează cu un bon valoric de 10 lei. Aceasta este o dovadă clară a angajamentului companiei față de prospețimea produselor oferite zilnic.

Kaufland înțelege nevoile clienților săi, mai ales când vine vorba de organizarea petrecerilor. Dacă ați cumpărat mai multe băuturi decât aveți nevoie, nu este nicio problemă. Pe baza bonului de casă, Kaufland primește înapoi, în termen de 14 zile, produsele cu ambalaje nedeteriorate. Această politică flexibilă de returnare face cumpărăturile mai confortabile și mai sigure.

Kaufland: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT Aplicate in Toate Magazinele din Tara

Kaufland pune accent pe rapiditate si eficienta, astfel ca, in cazul în care așteptați mai mult de 5 minute la vitrina cu servire asistată, și nu sunt ocupate toate cântarele, Kaufland vă oferă un bon cadou în valoare de 10 lei. Compania vrea ca fiecare client să fie satisfăcut și să se bucure de serviciile noastre rapide și de calitate.

Prețurile bune sunt misiunea companiei, astfel că în magazinele Kaufland găsiți peste 3.000 de articole marcate la raft cu eticheta galbenă. Pentru aceste produse, Kaufland garantează cel mai bun preț din piață. Clienții care ajung in toate magazinele din tara se pot baza pe faotul ca vor găsi mereu cele mai avantajoase oferte.

Kaufland continuă să fie un partener de încredere pentru toți clienții săi, oferind produse de calitate, prospețime garantată și servicii excepționale. Fie că este vorba de prospețimea alimentelor, de returnarea băuturilor nepăstrate sau de rapiditatea serviciilor, Kaufland este mereu alături de tine.