Incident Oficial de ULTIM MOMENT la Orange, Anuntul pentru Milioanele de Clienti Romani

Orange confirma un incident oficial de ultim moment, care afecteaza milioane de clienti din Romania, iata ce este transmis in mod oficial acum.

Incident Oficial ULTIM MOMENT Orange Anuntul Milioanele Clienti Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, aduce in imediata atentie a milioane de clienti, un incident foarte serios care le afecteaza posibilitatea de a utiliza serviciile de internet fix in momentul de fata, vina fiind data pe un incident de retea, dar independent de companie si din afara tarii.

Orange vine cu acest anunt chiar in momentul in care internetul mobil Telekom nu merge, compania concurenta anuntand acest lucru cu doar aproape 2 ore in urma, fara a oferi vreun detaliu clar cu privire la motivele care stau in spatele situatiei, dar e foarte posibil sa existe o legatura intre ele.

“Ca urmare a unui incident de rețea, independent de Orange, petrecut în afara teritoriului României, o parte dintre clienții noștri rezidențiali și de business nu au acces la internet fix.

Echipele tehnice fac eforturi pentru a găsi cât mai rapid o soluție de remediere, astfel încât serviciile să revină în funcțiune într-un timp cât mai scurt. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”