Apelul Oficial ELECTRICA de ULTIM MOMENT Adus in Atentia a Milioane de Clienti Romani

Electrica transmite un important apel oficial de ultim moment, iata ce aduce in atentia a milioane de clienti din toata Romania si ce trebuie sa stim.

Apelul Oficial ELECTRICA ULTIM MOMENT Adus Atentia Milioane Clienti Romani

Electrica, cel mai mare furnizor din Romania de energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani in momentul de fata, a hotarat sa transmita un apel foarte important, despre care toti trebuie sa stie. Mai exact, cei de la Electrica vorbesc despre faptul ca este nevoie de o crestere majora a investitiilor pentru productia de energie regenerabila pentru realizarea decarbonizarii intr-o masura mai serioasa in tara noastra in anii urmatori.

Electrica explica mai jos faptul ca se implica serios in procesul de decarbonizare in Romania, aceasta fiind si una dintre politicile publice importante pe care autoritatile le-au stabilit pentru tara noastra. Mai mult decat atat, Electrica prin subsidiara DEER, Distributie Energie Electrica Romania, conecteaza tot mai multi prosumatori, adica romani care produc energie verde folosind panouri solare si o transmit in reteaua nationala.

Apelul Oficial ELECTRICA de ULTIM MOMENT Adus in Atentia a Milioane de Clienti Romani

Electrica spune deasemenea ca este nevoie de o dublare a investitiilor in productia de energie regenerabila, pentru a tine pasul cu restul Europei, care vrea sa reduca intr-o masura cat mai mare emisiile de carbon. Apelul acesta a fost lansat de catre Eurelectric, asociatia europeana a industriei de energie electrica, iar Electrica il preia pentru tara noastra, iar asta pentru ca e nevoie de o crestere a atentiei care este acordata acestui segment de piata acum.

Electrica este cea mai mare companie de energie din Romania care face un apel de acest gen, dar E.ON sau ENGIE iau deasemenea masuri importante pentru a-si creste productia de energie verde in aceasta perioada. Desigur ca exista destui prosumatori atat la Electrica, cat si la alte companii, astfel ca energia regenerabila care ajunge in reteaua energetica din Romania contribuie foarte serios la decarbonizare, ceea ce este o veste extrem de buna pentru tara noastra.

Electrica are mai multe informatii despre decarbonizare disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca oricine este interesat de aceste informatii, poate sa le citeasca inclusiv acolo, iar proiectele de acest gen vor continua.