Explicatiile lui Nicusor Dan si Masurile IMPORTANTE de ULTIMA ORA pentru Bucuresti

Nicusor Dan ofera o serie de explicatii importante, dar anunta si masurile de ultima ora care au fost luate pentru Bucuresti, ce dezvaluie primarul.

Explicatiile Nicusor Dan Masurile IMPORTANTE Ultima Ora Bucuresti

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat cu entuziasm că lucrările Ambulatoriului de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” se desfășoară conform planului și că noua unitate medicală va fi dată în folosință anul acesta.

„Această nouă unitate medicală va putea trata zilnic 400 de pacienți, atât adulți cât și copii”, a declarat Nicusor Dan. Ambulatoriul va fi echipat cu 15 paturi pentru spitalizare de zi si va dispune de 15 cabinete medicale pentru consultatii.

În plus, pentru dotarea Ambulatoriului cu aparatură de ultimă generație, a fost obținută o finanțare de 3,5 milioane de lei prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). „Aceasta o realizare importantă pentru acest serviciu medical oferit bucureștenilor”, a adăugat Nicusor Dan.

Într-un context mai larg, Nicusor Dan a abordat și alte aspecte ale activității sale ca primar general, răspunzând criticilor legat de lipsa de comunicare: „Dacă ăsta e cel mai urat lucru care i se poate reproșa unui primar, că nu a răspuns la. anumite telefoane, este totuși bine.”

Nicusor Dan a subliniat că au fost inițiate între 200 și 400 de hotărâri de Consiliu General care răspund solicitărilor sectoarelor, indiferent dacă acestea au nevoie de lucrări în domenii aflate sub proprietatea municipalității, colaborări cu diverse instituții sau exproprieri.

Nicusor Dan a precizat că cei care aveau probleme cu Direcția Transportului nu sunau la această direcție, ci la primăria generală, iar solicitările lor erau tratate prompt.

Nicusor Dan a încheiat reafirmând angajamentul său de a colabora eficient cu toate sectoarele și instituțiile pentru a răspunde nevoilor orașului. „Nu au întâmpinat nicio dificultate în relația cu mine”, a concluzionat el, subliniind deschiderea pentru dialog și colaborare.