Recomandarea Oficiala E.ON cu Pasul IMPORTANT pe care Trebuie sa il Faca Romanii

E.ON aduce in imediata atentie a clientilor din romania un pas important pe care trebuie sa il faca, iata ce ne spune compania chiar in acest moment.

Recomandarea Oficiala E.ON Pasul IMPORTANT Trebuie Faca Romanii

E.ON transmite in mod oficial o extrem importanta informare oficiala despre care ar trebui sa stie clientii din Romania, iar asta pentru ca binecunoscutul grup de energie din tara noastra, vrea sa ne aduca in atentie o masura pe care ar trebui sa o aplicam. Mai exact, cei de la E.ON vorbesc mai jos despre importanta montarii unui contor inteligent la locul de consum pe care-l avem, iar asta pentru ca multumita lui, ne vom putea bucura de o masurare mai exacta a consumului.

E.ON spune ca 200.000 dintre clientii din Romania au un asemenea tip de contor inteligent instalat in locul lor de consum, iar multumita lui se poate transmite consumul direct catre operatorul de distributie, fara sa fie nevoie de vizita unui angajat. Montarea unui contor de acest gen, ar trebui sa ne aduca facturi mult mai exacte de la E.ON, pentru ca ar putea fi citit direct de catre companie indexul lunar de consum, pe care noi il inregistram.

Recomandarea Oficiala E.ON cu Pasul IMPORTANT pe care Trebuie sa il Faca Romanii

E.ON spune ca ar putea exista si situatii in care acest index nu se poate citi de la distanta si e nevoie de transmiterea sa manuala, insa de obicei aceste tipuri de probleme sunt exceptia si nu regula, pentru ca, in general citirea de la distanta poate fi facuta usor. Atat pentru E.ON, cat si pentru clientii din Romania, utilizarea unor contoare inteligente poate duce la eliminarea unor mari batai de cap, ceea ce este o veste excelenta pentru foarte multa lume.

E.ON stie foarte bine cat de mult ii pot ajuta pe clienti sistemele de acest gen, asa ca le recomanda pentru toti cei care vor sa aiba parte de o experienta mai usoara pentru transmiterea indexului, asa ca e bine sa le aiba toata lumea in vedere acum. Desigur ca E.ON monteaza aceste tipuri de contoare pe cheltuiala proprie, asa ca orice fel de client care ar vrea unul, nu ar trebui sa plateasca vreun ban pentru a-l avea instalat la propriul loc de consum.

E.ON are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceste tipuri de contoare inteligente si e bine sa ne uitam cu atentie la ele, pentru ca ar putea fi de mare folos pentru reducerea valorii facturilor noastre lunare, cam oricand.