Masura Oficiala ENGIE de ULTIM MOMENT pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania

ENGIE anunta o masura oficiala de ultim moment pentru clientii din toata Romania, ce a decis sa dea gratuit pentru oameni incepand de acum.

Masura Oficiala ENGIE ULTIM MOMENT Clienti GRATUIT Romania

ENGIE, grupul de energie din Romania care are un numar impresionant de clienti la nivelul intregii tari la ora actuala, a decis sa aduca in atentia imediata a romanilor, una dintre deciziile foarte bune pe care le-a luat in ultima vreme si despre care trebuie sa stim. ENGIE explica in mod oficial mai jos, faptul ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga reducere la factura de energie, daca fac un singur lucru foarte simplu chiar acum.

ENGIE le cere clientilor din toata Romania sa isi activeze factura electronica in acest moment, pentru a fi inscrisi in tombola lunara, care ne poate aduce premii extrem de interesante, printre care si o reducere de 500 de LEI pe factura de energie. Conform informarii pe care ENGIE a publicat-o, vorbim despre 3 premii separate, constand intr-o reducere de 500 de LEI la factura de energie, un espressor Nespresso, dar si o boxa portabila Sony.

Masura Oficiala ENGIE de ULTIM MOMENT pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania

ENGIE incearca sa creasca numarul clientilor din Romania care aleg sa profite de factura electronica pe care o ofera in momentul de fata, iar asta pentru ca multumita ei putem afla mult mai rapid cat avem de platit, chiar si fara a astepta livrarea facturii prin posta. Campania prin care ENGIE incearca sa ii convinga pe romani sa-si activeze factura electronica nu este noua, doar ca acum sunt oferite si premii mai interesante pentru cei care o fac.

ENGIE vine cu o decizie extrem de interesanta, din acest punct de vedere, iar asta pentru ca, in general, oamenii sunt motivati sa faca lucruri de acest gen, daca stiu si ca au de castigat ceva pe masura asteptarilor, iar premiile sunt unele bune. Desigur ca trebuie sa si profitam de aceasta oportunitate si sa respectam conditiile ENGIE, pentru a putea castiga premiile, ceva ce nu e totusi chiar atat de greu de facut.

ENGIE explica foarte clar pe website-ul sau tot ceea ce trebuie sa facem pentru a castiga banii, asa ca ramane doar sa va decideti daca vreti sa profitati de aceasta promotie speciala acum, iar cei care au deja factura electronica activata, nu mai pot profita de ea.