Cererea Oficiala ELECTRICA de ULTIM MOMENT Transmisa Clientilor din Toata Romania

ELECTRICA a publicat o cerere oficiala de ultim moment pentru clientii din toata Romania, ce vrea marele grup de furnizare a energiei electrice.

Cererea Oficiala ELECTRICA ULTIM MOMENT Transmisa Clientilor Toata Romania

ELECTRICA, grupul de energie electrica din Romania care furnizeaza energie catre aproape 4 milioane de romani din toata tara, a decis sa aduca in imediata atentie a oamenilor o cerere extrem de importanta. Vorbim despre o cerere cu care ELECTRICA vrea sa ii ajute pe romani sa aiba parte de o transmitere mai usoara a facturilor emise lunar, dar in acelasi timp sa-i ajute sa castige so unul dintre premiile importante, care sunt oferite de companie.

ELECTRICA vorbeste mai jos despre motivele din cauza carora ar trebui sa fie activata factura electronica de catre clientii sai prin intermediul platformei pe care compania o are disponibila acum. Dupa activarea facturii electronice, aceasta va fi livrata de catre ELECTRICA direct in cadrul casutei noastre de email, astfel incat nu va trebui sa mai astepta ca ea sa ajunga intr-o casuta postala, ci o vom primi de indata ce ea va fi emisa de catre companie, lunar.

Cererea Oficiala ELECTRICA de ULTIM MOMENT Transmisa Clientilor din Toata Romania

ELECTRICA le spune romanilor si ca, daca isi activeaza factura electronica pana la data de 31 august 2024, au ocazia de a castiga unul dintre premiile interesante, care sunt puse la dispozitie in momentul de fata. ELECTRICA da gratuit un frigider LG GTF744PZPZD,Total No Frost, 509 l, H 180 cm, un multicooker Tefal Cook4Me Touch CY912831, 1600W, un airfryer PHILIPS Seria 3000 Airfryer XL HD9257/80, dar si un purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, PCADR 500 m3/h.

“De azi te invităm, la upgrade-ul anual. Fii și tu #vecinsmart și lasă tehnologia să lucreze pentru tine. Alege servicii smart, care merg perfect cu device-urile pe care le folosești zilnic. Activează factura electronică în contul tău MyElectrica, pe web, sau în aplicația mobilă și digitalizează-ți relația cu noi. Devii responsabil cu mediul și intri pe loc în cursa pentru premiile smart, ca tine.”

ELECTRICA a ales sa ofere aceste premii pentru a-i convinge pe romani sa aleaga sa profite de beneficiile pe care factura electronica le aduce, iar asta pentru ca multi romani pot face aecst lucru. Activarea primirii facturii electronice de la ELECTRICA se poate face foarte rapid, astfel ca oricine s-ar putea bucura de acest sistem in doar cateva secunde, deci merita sa avem in vedere ceea ce ne spune compania, pentru ane bucura de acest sistem acum.

ELECTRICA are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la aceasta campanie speciala pe care o deruleaza, astfel ca putem sa aflam foarte rapid ceea ce se intampla si cum putem sa castigam premiile.