Formula 1: Explicatiile Oficiale de ULTIM MOMENT de la Lewis Hamilton privind Schimbarile de la Mercedes

Formula 1 are evidentiate explicatiile oficiale de ultim moment de la Lewis Hamilton privind schimbarile importante facute de catre Mercedes.

Formula 1 Explicatiile Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Schimbarile Mercedes

Formula 1 incepe sa se schimbe pentru Lewis Hamilton, iar asta deoarece pilotul britanic incepe sa resimta ceea ce astepta de foarte multa vreme, mai exact satisfactia faptului ca Mercedes ii poate oferi masina de care are nevoie pentru a castiga curse, el laudandu-I pe inginerii si mecanicii echipei pentru modificarile recente.

Formula 1 nu a mai fost de multa vreme o sursa de satisfactii reale pentru Lewis Hamilton, iar acum pilotul britanic incepe sa dea de inteles ca Mercedes se apropie de ceea ce isi doreste el sa vada de la masinile care ii sunt puse la dispozitie, ceea ce vine ca o veste impresionanta, mai ales ca el urmeze sa plece la Ferrari din 2025.

Formula 1 il are pe Max Verstappen in centru acum, pilotul olandez apropiindu-se de castigarea unui nou titlu de campion mondial in acest an, dar Lewis Hamilton pare sa dea de inteles ca ar putea fi o piedica serioasa pentru ca anul viitor sa se mai intample acelasi lucru, mai ales daca Ferrari ii va oferi o masina cu care sa poata concura fara limite.

“Un mare mulțumire tuturor celor din fabrică pentru că devine o mașină cu care ne putem lupta. Acesta este adevăratul pozitiv pentru următoarea parte a sezonului. Știu că mai avem câteva upgrade-uri, sperăm, pe parcurs. Așa că va fi o luptă strânsă și dacă îmi pun capul bine, voi obține rezultate mai bune la un moment dat.

Cred că în acest weekend, mașina a fost capabilă să câștige. De aceea nu este un sentiment atât de grozav. Dar vom lua punctele și vom continua să încercăm. Aș fi putut conduce mai bine cu mai puține greșeli.”