iPhone-ul ieftin apare intr-un presupus clip video si este disponibil pentru achizitie (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/69703577[/vimeo]

  Apple deocamdata nu a dat de inteles ca urmeaza sa lanseze un iPhone ieftin, insa am vazut pana si carcasele viitorului dispozitiv, iar o companie din China a reusit sa obtina o versiune asamblata pe care o prezinta in clipul video de mai sus. Observati ca terminalul are carcasa din plastic aparent identica, cu cele prezentate saptamana trecuta pe internet, iar daca dispozitivul din clipul video este adevarat, atunci terminalul ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, cu design-ul asemanator cu cel al iPod Classic si nu al vechilor iPhone-uri.

  Compania care prezinta terminalul vinde si accesorii pentru iDevice-uri, iar in baza design-ului dispozitivului s-a hotarat sa construiasca o “clona” care ruleaza Android OS si este disponibila pentru achizitie. Versiunea cu Android OS a dispozitivului contine un ecran de 4 inch cu rezolutie 1136 x 640, are un procesor quad-core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, camera de 8 megapixeli, 2 GB RAM, spatiu de stocare de 16 GB, flash LED, incarcare wireless, baterie de 2300 mAh si este disponibil in culorile: alb, roz sau verde.

  Desi nu se stie de unde provine terminalul din imagini si daca el este intr-adevar un iPhone al Apple, insa sursa informatiilor a avut informatii credibile in trecut.