Apple reduce cu 20% numarul de iPhone-uri comandate de la parteneri

  Compania Apple ar fi redus cu pana la 50% numarul de terminale iPhone comandate de la partenerii sai, cel putin asta afirma jurnalistii CNBC, citand analisti americani care au discutat cu partenerii asiatici ai celor de la Apple. Acesta este cel de-al treilea zvon care da de inteles ca Apple urmeaza sa isi reduca numarul de terminale iPhone comandate si totul este perfect normal, avand in vedere ca ne aflam in mijlocul verii si in toamna urmeaza sa fie lansat iPhone 5S, iar vanzarile scad foarte mult inaintea lansarii unui dispozitiv nou.

So, when they make a dramatic change in their forecast, they need to let their suppliers know. And this is coming from some of our supply-chain work out of China and Taiwan that has let us know, not exactly, but that there’s been roughly this kind of a change in their forecast for the period from June to December, about a 20 percent cut in what they’ve been telling their suppliers to be ready for.

  Apple ar fi preconizat la inceputul anului ca ar avea nevoie de pana in 120 de milioane de iPhone-uri pentru a acoperi cererea de pe piata, insa in final ar putea vinde intre 90 si 100 de milioane de unitati, dar vorbim despre cifre calculate la mijlocul unui an, inaintea unei lansari importante si a perioadei sarbatorilor de iarna.