App Store-ul devine principalul partener de retail al EA Games

  EA Games este unul dintre cei mai mari producatori de jocuri la nivel global, iar in App Store are sute de titluri disponibile pentru noi, magazinul virtual al celor de la Apple devenind si principalul sau partener. In cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q2 2013, compania a anuntat oficial ca App Store-ul este principalul sau partener retail, prin el reusind sa vanda cele mai multe jocuri. App Store-ul a reusit sa vanda mai multe jocuri pentru EA Games decat Origin, platforma dezvoltata special de catre companie pentru distributia noilor titluri.

Our quarter was notable was for its strong digital sales. To that end, Apple was EA’s biggest retail partner as measured by sales. That is a first.

  The Simpsons: Tapped Out, Real Racing 3 si The Sims Freeplay au fost jocurile care au generat cei mai multi bani si unul dintre ele sigur va este foarte cunoscut. Cei de la EA Games sustin ca au generat 90 de milioane de dolari din vanzarea de jocuri pentru platforme mobile, insa nu spun cat anume a generat fiecare ecosistem in parte, doar ca App Store-ul a fost cel principal.