Butonul Home al iPhone 5S apare in noi imagini, indica posibila implementarea a unui cititor de amprente

  Astazi presupuse imagini cu butonul Home al iPhone 5S au aparut pe internet si ele ar denota faptul ca Apple intentioneaza sa implementeze un cititor de amprente in viitorul sau terminal. Butonul Home din imagini are un conector de 10 pini atasat, mult mai multi decat ceea ce este disponibil in momentul de fata pentru iPhone 5, iar implementarea mai multor pini in conector denota faptul ca Apple intentioneaza sa ofere mai multa functionalitate prin buton. Desi nu vedem cititorul de amprente amplasat in buton, faptul ca exista atat de multi pini in conector denota faptul ca el ar putea ajunge in iPhone 5S.

  Separat de butonul Home, vedem si cablul care se conecteaza in dock-ul terminalului iPhone, acesta avand gaurile de prindere gandite diferit fata de cele disponibile in iPhone 5. Separat de aceste componente vedem si butoanele power/cele de volum, plus antenele care conecteaza iPhone-ul la retelele de telefonie, la cele WiFi si la cele Bluetooth. Acestea sunt similare cu cele disponibile in iPhone 5, insa exista mici modificari prea putin importante care le diferentiaza de componentele disponibile acum pe piata.

  Pe masura ce ne apropiem de lansarea iPhone 5S se pare ca vedem tot mai multe componente ale terminalului si nu m-ar mira daca vom vedea si cititorul de amprente in curand.