Blackberry Messenger inregistreaza 5 milioane de descarcari in primele 8 ore dupa lansare, Blackberry publica primele tutoriale Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vgEyU-rbAHI[/youtube]

  In cursul noptii trecute Blackberry a lansat oficial Blackberry Messenger in App Store si Google Play, aplicatia lor fiind descarcata de 5 milioane de ori in primele 8 ore de disponibilitate. In ciuda implementarii unui sistem de rezervari pentru inregistrarea de username-uri, cei de la Blackberry n-au reusit sa faca fata numarului mare de oameni dornici sa le testeze sistemul, serverele lor fiind momentan indisponibile pentru generarea de conturi noi. In ciuda interesului foarte mare, Blackberry a reusit din nou sa dezamageasca multi utilizatori cu sistemul BBM, asa ca ramane de vazut ce va fi in continuare.

  Presupunand totusi ca ati reusit sa va inregistrati si sa incepeti sa utilizati aplicatia, clipurile video din acest articol va prezinta cativa dintre pasii pe care trebuie sa ii faceti pentru a incepe sa utilizati aplicatia si sa comunicati cu prietenii vostri. Blackberry Messenger este disponibil gratuit in App Store, utilizarea sa este gratuita, insa trebuie sa aveti rabdare.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

s





Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: The OFFICIAL version of BBM is now here for iPhone. Get the real BBM app for the best way to connect with friends and family. Download it now.

Chat with friends on iPhone and other smartphones
BBM lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.5 Mb


[youtube]http://youtu.be/yKpEQk6Eut0[/youtube]