Unlock7 aduce in iOS 6 noul sistem de deblocare a iDevice-urilor implementat in iOS 7

  Unlock7 este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa in iOS 6 noul sistem de deblocare al iDevice-urilor disponibil doar in iOS 7. Dupa cum prea bine stiti deja, in iOS 7 compania Apple ne da posibilitatea de a debloca iDevice-urile facand un swipe lateral in orice parte a ecranului si nu doar in sectiunea in care avem marcajul slide to unlock. In iOS 6 trebuia sa tragem sliderul de deblocare spre partea laterala pentru a face deblocarea, insa dupa instalare acestui tweak metoda de deblocare se va schimba in cea noua gandita de catre Apple.

Unlock7 is a tweak to allow you to slide anywhere on the screen to unlock your phone by sliding the lockscreen off the screen, very similiar to iOS 7. This tweak looks best if used with an iOS7 Lockscreen theme. There are no options to configure.

  Unlock7 este disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia.

3 COMENTARII

  1. Tweakul nu este deloc folositor in opinia mea. Nu aduce functia de a putea debloca de oriunde de pe ecran ca la iOS 7 ci doar ca atunci cand deblochezi de jos se misca poza de pe lockscreen cu totul. Poza de lockscreen care oricum nu mai este centrata corect din cauza acestui tweak. Multumim oricum pentru articol

  2. Pe iphone 4s cu IOS 6.1.2 face exact ce scrie in descriere, insa are un mic bug si anume cand vrei sa activezi tweak-ul “Pluck” cu dublu tap pe home button, butonul de la pluck este pe mijlocul slider-ului de volum in loc sa fie in stanga sau in dreapta.