iOS 7.1 – iata cum poti rezolva rapid majoritatea problemelor sistemului de operare

  Dupa lansarea iOS 7.1 am tot vorbit despre diversele probleme pe care le are sistemul de operare al celor de la Apple si in cazul fiecareia dintre ele metoda de a incerca o rezolvare a fost aceeasi si nu a fost prea placuta. Pentru ca vorbim despre un set de probleme care apar in sistemul de operare dupa un update atat de important, singura metoda prin care pot fi ele rezolvate este un restore si evitarea utilizarii unui backup anterior, deoarece acesta poate readuce acele probleme in sistem.

  Efectuarea unui restore folosind iTunes si setarea unui iPhone, iPad sau iPod Touch ca si dispozitiv nou va poate scapa de aproape orice fel de probleme, insa utilizarea unui backup va poate genera doar batai suplimentare de cap. Inainte de a ajunge la un restore, puteti incerca totusi sa resetati sertarile de conectivitate din Settings>General>Reset>Reset Network Settings, pentru a rezolva probleme cu conectivitatea GSM/Wi-Fi sau Bluetooth, puteti sterge toate amprentele din Touch ID pentru a incerca o reparare a acestui sistem, insa in cazul repornirilor inopinate sau a autonomiei bateriei, doar dezactivarea diverselor funciti ale iOS sau un restore va pot ajuta.

  Din pacate probleme de acest gen apar in cazul fiecarui update pentru diverse persoane, nu exista metode simple de a le rezolva, asa ca va trebui sa aveti rabdare.