Samsung Galaxy S5 autonomie baterie intr-un test cu iPhone 5S si alte smartphone-uri concurente

  Autonomia bateriei Samsung Galaxy S5 se dovedeste a fi unul dintre punctele forte ale noului terminal lansat de catre compania Samsung, un nou test dezvaluind faptul ca el surclaseaza fara drept de apel iPhone 5S. Daca va uitati in imaginile acestui articol veti vedea ca autonomia bateriei Samsung Galaxy S5 este de aproape 3 ori mai buna decat cea a iPhone 5S cand vine vorba de efectuarea de apeluri telefonice, noul terminal Samsung putand fi utilizat timp de aproape 26 de ore pentru apeluri.

  Trecand de la apelurile telefonice la navigarea pe internet, iPhone 5S se descurca ceva mai bine decat toate terminalele Android prezente in acest test, Samsung Galaxy S5 avand cele mai apropiate rezultate dintre ele, rezistand cu doar 15 minute mai putin decat terminalul Apple. In final avel si rezultatele pentru utilizarea terminalelor in jocuri, iar aici Samsung Galaxy S5 este din nou rege, rezultatele sale fiind, din nou, cu 80% mai bune decat cele ale iPhone 5S.

  Avand in vedere dimensiunea bateriei Samsung Galaxy S5 si cea a iPhone 5S, diferenta este cat se poate de normala, chiar daca vorbim despre un hardware complet diferit si de un ecran mult mai mare. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S5 ar trebui sa aiba, teoretic, o autonomie mult mai buna decat iPhone 5S, insa ramane ca toti cei care vor achizitiona terminalul sa se convinga singuri.