Samsung Galaxy S5 autonomie baterie intr-un test cu iPhone 5S si alte smartphone-uri concurente

  Autonomia bateriei Samsung Galaxy S5 se dovedeste a fi unul dintre punctele forte ale noului terminal lansat de catre compania Samsung, un nou test dezvaluind faptul ca el surclaseaza fara drept de apel iPhone 5S. Daca va uitati in imaginile acestui articol veti vedea ca autonomia bateriei Samsung Galaxy S5 este de aproape 3 ori mai buna decat cea a iPhone 5S cand vine vorba de efectuarea de apeluri telefonice, noul terminal Samsung putand fi utilizat timp de aproape 26 de ore pentru apeluri.

  Trecand de la apelurile telefonice la navigarea pe internet, iPhone 5S se descurca ceva mai bine decat toate terminalele Android prezente in acest test, Samsung Galaxy S5 avand cele mai apropiate rezultate dintre ele, rezistand cu doar 15 minute mai putin decat terminalul Apple. In final avel si rezultatele pentru utilizarea terminalelor in jocuri, iar aici Samsung Galaxy S5 este din nou rege, rezultatele sale fiind, din nou, cu 80% mai bune decat cele ale iPhone 5S.

  Avand in vedere dimensiunea bateriei Samsung Galaxy S5 si cea a iPhone 5S, diferenta este cat se poate de normala, chiar daca vorbim despre un hardware complet diferit si de un ecran mult mai mare. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S5 ar trebui sa aiba, teoretic, o autonomie mult mai buna decat iPhone 5S, insa ramane ca toti cei care vor achizitiona terminalul sa se convinga singuri.

12 COMENTARII

  1. In rest o fi vreo catastrofa de telefon , nu ? Cam la ce ar fi mai bun un iPhone 5S decat un Galaxy S5 ? Eu vad ca e din toate punctele de vedere mai slab – inclusiv la sitem de operare , dupa ultimele studii .

  2. Cu tot respectul, inainte sa comentati aiurea, documentati-va inainte sa postati. Iar trollerii care spun ca 5S este depasit de S5 fara argumente, mai studiati ce inseamna ecosistemul Apple!
    Cred ca degeaba aveti iPhone… Daca aveti…!!!

  3. …pai bateria e mai buna , display-ul e mai bun si mai mare , camera e mai buna , are memorie expandabila, are 2Gb memorie RAM , are WiFi direct care transfera orice fel de suport media , are senzor de puls, senzor de temperatura,e water proof….
    Apple daca nu iese cu ceva extraordinar in toamna …o sa aiba mari probleme!

  4. Eu zic ca toate posturile sunt de la oameni care au Apple doar de fita .. Tin sa va aduc aminte ca samsung scoate cel putin 3 modele pe an si Apple scoate 1 (2 mai nou .. dar tot ca unu este socotit) .. Tin sa va amintesc ca Samsung scoate modelele dupa ce afla exact ce apare din partea Apple .. Tin sa va amintesc ca atunci cand sistemul de operare este asa de solicitant se mai pune un 1gb de ram … Tin sa va amintesc ca daca cumva crasheaza un program .. se mareste numarul de nuclee .. chiar DACA MAJORITATEA APLICATIILOR PE MOBIL NU FOLOSESC TOATE NUCLEELE .. hai sa mai punem peste .. Eu o sa schimb Iphone-ul pe un Samsung doar in cazul in care o sa fie cumparat de catre Apple .. si cum bine a zis cineva mai sus .. documentati-va despre ecosistemul Apple si uitati-va cate procese a castigat impotriva Samsung .. Un iPhone va fi mereu superior fata de un Samsung .. Cea mai valida explicatie pentru care am auzit-o [pentru a cumpara un Samsung] este pentru a putea vedea ce scrie pe ecran si pentru a folosi functia de handwriting .. astea sunt implementate din cate stiu eu pe tabletele galaxyTab 2-3 si pe note-uri .. Deci daca o sa veniti sa imi spuneti ca Samsung are quadcore .. o sa va arat un pie-chart cu numarul persoanelor care se baga in discutii de care nu au habar. GuessWhat .. more than 70% currently ..

  5. Ba, desi sunt convins ca niciunul nu aveti actiuni pe la apple, mai aveti putin si va si f**** in dos pentru telefoanele iphone. Ce trebuie sa fiti asa de vehementi, nu inteleg. Da, poate exista si un telefon mai bun decta viata voastra, aifoanul. atat comentati si ii mai si faceti prosti p`aia de n-au aifon. limitati mai sunti (unii)!

  6. @brighiu stefan ,si cum samsung scoate un model cand stie exact ce scoate apple? tu auzi ce spui?:))) nu apple a venit cu ideea ci sony ,documenteaza-te ,pentru cultura ta generala ,acea capacitate de ram poate fi folositoare pentru cei cu custom rom ,oricum ramul nu este solicitat 100% pe galaxy s4 deci…..,daca crasheaza o aplicatie este din vina sis de operare ,samsung a scos noul kernel care permite nucleelor sa lucreze simultan ,deci o sporire de performanta ,apple a castigat procese impotriva samsung(aproape toate in america) si samsung a castigat procese impotriva apple inafara americi(iarasi trebuie sa te cam documentezi) ia sa iti bagi pe iphone 5s jailbreak+tweakuri sa vedem daca mai este asa stabil:))) ,ecosistemul apple este unul inchis ,fara libertate si deaia voi cautati un mod de a scapa din acea cusca asa ca nu imi zi mie despre ecosistemul apple ,un custom rom pe un s4 ,note 3 se poate folosi de acele nuclee ca sa mareasca performanta/viteza sistemului de operare.Esti cam neinformat din pacate.