iPhone 6 – utilizatorii sunt dispusi sa plateasca un pret cu 100$ mai mare pentru un ecran mai mare

iPhone 6 vs iPhone 5S imagini reale - iDevice.ro

  Cu destule luni de zile in urma au aparut primele zvonuri care indicau faptul ca Apple ar urma sa creasca pretul iPhone 6 cu 100$ pentru a implementa un ecran de 5.5 inch, modelul cu ecran de 4.7 inch urmand a isi mentine pretul neschimbat. Desi nimeni nu a putut confirma 100% sigur stirea, o agentie de analiza a pietei din SUA a intrebat americanii daca ar fi dispusi sa plateasca un pret mai mare si ei au raspuns afirmativ.

Our June consumer survey points to continued growth in the willingness of iPhone users to pay $100 more for a bigger screened iPhone, with now a full one-third of survey respondents willing to pay a $100 premium.  In fact, he added, “data seems to suggest meaningful demand for a larger screen, which should logically mean the iPhone 6-cycle will be strong for upgrade sales, which combined with modest contribution from wearables should cause a modest acceleration in revenue growth in fiscal 2015.”

  Conform studiului, utilizatorii ar plati un pret cu 100$ mai mare pentru iPhone 6 fara sa stea pe ganduri, totul in ideea de a avea un ecran mai mare pentru dispozitive. Desigur ca nimeni nu stie daca Apple va decide sa creasca pretul iPhone 6 si acest lucru pare a fi putin probabil, insa daca o va face, va avea multi americani foarte fericiti sa plateasca bani in plus pentru dispozitiv, dar ramane de vazut cum va reactiona restul lumii.

  Voi ati plati 100€ in plus pentru un iPhone 6?