Petrolul Ploiesti – aplicația clubului de fotbal Petrolul Ploiesti

  Petrolul Ploiesti este denumirea uneia dintre cele mai bune echipe de fotbal din România, dar și numele unei aplicații lansate în App Store special pentru fanii acestei echipe care evoluează în Liga 1 de fotbal a României. După cum puteți vedea și din imaginile acestui articol, vorbim despre o aplicație simplă cu o interfață intuitivă care vă oferă rapid posibilitatea de a descoperi cele mai noi informatii despre echipa Petrolul, dar și detalii despre staff-ul tehnic sau jucători.

Descoperă aplicația mobilă oficială a clubului de fotbal Petrolul Ploiești. Verifică zilnic ce e nou în secțiunea de știri. Găsești informații complete despre lotul de jucători și tehnicienii clubului, despre rezultatele din toate competițiile naționale și internaționale la care Petrolul participă, cu imagini și videoclipuri, clasamentul Ligii 1 permanent actualizat și calendarul tuturor partidelor care urmează. Acceptă primirea de notificări push dacă vrei să rămâi permanent în contact cu clubul tău favorit.

  Mai mult decât atât, aplicația vă afișează informații despre evoluția echipei în Liga 1, imagini și videoclipuri de la partidele jucate, plus multe, multe altele. Aplicația Petrolul Ploiești este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.