Warhammer: Snotling Fling este aplicatia gratuita a saptamanii

Warhammer: Snotling FlingApple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute, cei din Cupertino oferindu-ne timp de 7 zile posibilitatea de a descarca gratuit un titlu interesant din magazinul virtual de aplicatii disponibil in iOS.

Warhammer: Snotling Fling este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple in urmatoarele 7 zile, iar dupa cum puteti vedea din imagini vorbim despre un joc in care dezvoltatorii ne propun o experienta mai mult decat interesanta.

Conform descrierii facute de catre dezvoltatori, Warhammer: Snotling Fling ne pune in maini soarta Lumii Vechi din Warhammer, Gorbad Ironclaw conducand o armata menita sa distruga tot ceea ce ii iese in cale si sa cucereasca controlul asupra intregii lumi.

The Warhammer Old World trembles in fear as Gorbad Ironclaw leads a thunderous Waaagh! through Black Fire Pass and into the Realm of The Empire. The fate of the Realm once again hangs in the balance, and a powerful Wizard known as Ostergrim has arrived to lend The Empire his assistance in turning back the green tide. Join the crew of the Snotling Flinga and embark on an epic quest to crush The Empire in Warhammer: Snotling Fling.

In cazul in care nu ati mai intalnit pana acum un joc similar cu Warhammer: Snotling Fling, atunci va spun ca actiunea principala va implica catapultarea unor creaturi catre diverse cladiri sau obiecte pe care va trebui sa le distrugeti folosindu-i.

Conform dezvoltatorilor, Warhammer: Snotling Fling ne ofera nu mai putin de 70 de niveluri cu diverse misiuni pe care trebuie sa le indeplinim, totul avand la baza un motor grafic avansat in care diverse elemente din realitate sunt cat se poate de bine redate.

  • 70 fiendishly fun flinging levels
  • Lots of Secret Skulls to collect
  • Epic 3D Graphics
  • Realistic Physics simulation
  • Challenging puzzle gameplay
  • Immersive fantasy environments
  • Connect to Facebook
  • Teef

Warhammer: Snotling Fling este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Pretul initial:
3.99€
Numele:
Warhammer: Snotling Fling

Gratuit

DESCARCA





Developer: Wicked Witch Soft…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Unleash your inner Greenskin and lay siege to The Empire!

A perfectly solid experience Pocket Gamer

Yup, Im sold have iPhone will fling! BoLS

Warhammer fans are sure to get a kick out of this ridic…


Dimensiunea aplicatiei este: 89.7 Mb